Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Το «Lost in the night», η επιστροφή στο τραγούδι και ο Μίκης Θεοδωράκης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σε συνέντευξή του μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του «Lost in the Night», αλλά και την αποχή του από το τραγούδι.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και όταν οι παρουσιαστές τον ρώτησαν για την ιστορία πίσω από το κομμάτι, αποκάλυψε: «Γεννήθηκε μετά από ερωτική απογοήτευση. Εγώ έφταιγα γιατί εγώ τα κάνω πάντα… μην πω τη λέξη. Είμαι στις Σπέτσες, έχω χωρίσει με την κοπέλα μου και είμαι στο Καρνάγιο εκεί στο παλιό το λιμάνι εκεί στην ντίσκο και δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα, βαριέμαι. Και όπως περπατούσα… “lost in the night..” πώς μου ‘ρθε; Όταν πήγα σπίτι το έγραψα σε ένα μαγνητοφωνάκι να μην το ξεχάσω, την άλλη μέρα το έβγαλα το τραγούδι».

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στη συνέχεια αποκάλυψε πως «κράτησε μια δεκαετία η αποχή μου από το τραγούδι. Κοίτα, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η μουσική ήταν έξω από τη ζωή μου. Είχα πάντα το στούντιο μου και κάθε μέρα έφτιαχνα το καφεδάκι μου και έγραφα στο στούντιο. Έκανα ριμέικ όλα τα κομμάτια μου, τα έκανα πιο δροσερά.

Ώσπου έρχεται πάλι η τρελή η Πωλίνα και μου λέει: «Έλα ρε, να εμφανιστούμε μαζί και με τον Κώστα Μπίγαλη που εμφανιζόμασταν στο Κύτταρο». Αναρωτήθηκα τότε αν υπήρχε ακόμα το Κύτταρο, γιατί εκεί πήγαινα εγώ και έβλεπα τα μεγάλα γκρουπ. Πήγαινα ως πελάτης και ήταν πιο ροκάδικο. «Ναι, υπάρχει και γίνεται και της κακομοίρας» μου είπε η Πωλίνα». «Πήγαμε και έγινε χαμός! Sold out ό,τι κάναμε και από εκεί και πέρα. Το κοινό ήταν από 7 μέχρι 77 χρονών».

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τον γνωριμία του με τον Μίκη Θεοδωράκη στο στούντιο που ηχογραφούσαν και τα πολύ καλά λόγια που άκουσε από τον μεγάλο συνθέτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ