Κώστας Φραγκολιάς: «Ντροπή» – Η οργισμένη αντίδρασή του για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της διαγραφής του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός του συνεργάτης από το Happy Day, Κώστας Φραγκολιάς, προέβη σε μία οργισμένη αντίδραση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, κατακεραυνώνοντας το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την εν λόγω απόφαση. «Ντροπή!», έγραψε χαρακτηριστικά αναδημοσιεύοντας τη σχετική είδηση.

Δημήτρης Παπανώτας: Τους είπα να παραιτηθώ και μου είπαν όχι – Λυπάμαι για τον τρόπο σκέψης τους

Η δήλωση Παπανώτα που πυροδότησε αντιδράσεις

Σημειώνεται πως το τελευταίο 24ωρο είχε προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις και στο εσωτερικό του κόμματος, μία παλαιότερη δήλωση του κ. Παπανώτα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εκτός «Happy Day» ο Δημήτρης Παπανώτας – «Ήρθε ξαφνικά μια ανακοίνωση»

Συγκεκριμένα, με αφορμή σχόλια που έγιναν για τα όσα είπε σχετικά με τη Νόνη Δούνια και την ηλικία της, ο ίδιος αρνείται πως η αναφορά του στους ανθρώπους που κάνουν καριέρα μετά τα 50 αφορούσε την κ. Δούνια.

«Δεν ζούμε στο Ιράν, δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει η κ. Δούνια και νιώθει τόσο καταπιεσμένη. Εγώ δε βλέπω να έχει η γυναίκα κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα και στην Ε.Ε. εκτός αν θέλει να το έχει. Εάν έχει πάρει έναν σατράπη και την κακοποιεί, εάν η ίδια δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται τότε είναι πρόβλημά της» είπε ο κ. Παπανώτας την ώρα που η επίσημη πολιτεία και ανεξάρτητοι φορείς κάνουν καμπάνιες για να πείσουν τα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών να μιλήσουν ανοιχτά και να σπάσουν το τείχος του φόβου μέσα στο οποίο, συνήθως ζουν, διστάζοντας να ζητήσουν βοήθεια.

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων – Η πρώτη αντίδρασή του

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στο T-live

Λίγα λεπτά μετά την παραπάνω εξέλιξη, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live.

«Είναι μια μεγάλη νίκη που που πέτυχαν Άδωνις Γεωργιάδης και η Νέα Δημοκρατία γενικότερα, η Νέα Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι υπόλοιποι σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης με τον οποίο αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι, αλλά χαίρομαι από την άλλη πλευρά γιατί όταν μπαίνεις σε έναν στίβο να δώσεις έναν αγώνα και οι συνθήκες δεν είναι οι πρέπουσες, το καλό είναι να το μαθαίνεις πολύ νωρίς. Εγώ από χθες είχα μιλήσει με υψηλά ιστάμενους του κόμματος και είπα: “Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις τις οποίες σίγουρα θα δεχτώ – γιατί είμαι ένας υποψήφιος που πάντα είναι στο κέντρο της προσοχής, τότε να παραιτηθώ.” Μου είπαν “όχι, είμαστε δίπλα σου και στο πλευρό σου’. Δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Καλή συνέχεια εύχομαι στον κύριο Κασσελάκη, Θέλω να του θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανήρτησε», τόνισε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ