Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε μέλος της ομάδας της παραγωγής οι εκπομπές “Στη Φωλιά των Κου Κου” και “Αλήθειες με τη Ζήνα” δεν θα προβληθούν σήμερα Παρασκευή και τη Δευτέρα 22 Μαρτίου.
“Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού.
Στη θέση της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου” το πρωί της θα προβληθεί σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef 5, ενώ στις 11 η ελληνική ταινία “Κορίτσι για δύο”. Αντί της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, θα προβληθεί η ξένη σειρά “Ντετέκτιβ Monk”.
Πηγή πληροφοριών: star.gr
