Κοραλία Καράντη: Eίχα μανία με τους μεγαλύτερους άντρες και το αποδίδω στην απουσία του πατέρα μου

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Κοραλία Καράντη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον λόγο που δεν λέει δημόσια το πραγματικό της επίθετο.

«Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της. Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά… Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη» ανέφερε  η Κοραλία Καράντη.

Κοραλία Καράντη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λέει δημόσια το επίθετο της

«Δεν λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα. Το πραγματικό μου ήταν δύσκολο και το μπέρδευαν, δεν ήταν εύηχο. Οπότε είχαν την πεποίθηση ότι έπρεπε να είναι καθαρό και να το θυμούνται» αποκάλυψε η Κοραλία Καράντη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ