Κωνσταντίνου: Η θρυλική σκηνή με το προφιτερόλ και το παρασκήνιο – BINTEO

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ο κορυφαίος ηθοποιός μίλησε για τη θρυλική σκηνή με το προφιτερόλ στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου τόνισε πως μέχρι και σήμερα του ζητούν να κάνει τη συγκεκριμένη σκηνή. “Η σκηνή με το προφιτερόλ με κυνηγάει από τότε μέχρι και τώρα. Ο κόσμος ζητάει κάτι συνέχεια. Οδηγώ με το αυτοκίνητό μου, με βλέπουν και μου φωνάζουν να τους κάνω κάτι να γελάσουν” ανέφερε ο κορυφαίος ηθοποιός. “Σκάνε στα γέλια χωρίς λόγο, περιμένουν ότι θα γελάσουν σίγουρα” πρόσθεσε.

“Ο Σακελλάριος τότε μου έδωσε μία γραμμή για τη σκηνή. Σαν νέος ακόμα δεν είχα αποβάλει την τάση του αυτοσχεδιασμού. Έκανα δικά μου πράγματα όπως θέλουν οι νέοι και αγανακτούν οι σκηνοθέτες. Το είχα κάνει και στον Κουν αυτό. Μου λέει θα κάνεις τον Ερμή και θα προχωράς μπροστά και χωρίς να τον ρωτήσω λέω πάμε ένα… και μου λέει τι είναι αυτό που κάνεις. Εγώ είχα την τάση να αυτοσχεδιάζω και άρχισα να το αναπτύσσω και ο Σακελλάριος το βρήκε πάρα πολύ καλό” ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ