Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην «Super Κατερίνα» – Η αντίδραση της εκπομπής

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε σε εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (11/10). Όταν την πλησίασε το τηλεοπτικό συνεργείο από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

Σήμερα (12/10) στην “Super Κατερίνα” προβλήθηκε το βίντεο από την στιγμή που η ρεπόρτερ της εκπομπής προσεγγίζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η άρνηση της παρουσιάστριας, καθώς και ο τρόπος της, προκάλεσε την δυσανασχέτηση των μελών της εκπομπής.

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Γλυκιά μου, δεν έχω μιλήσει σε όλες στις εκπομπές. Να τα πούμε γλυκιά μου, αλλά δεν πρέπει να χαιρετήσω τον κόσμο; Ορίστε να πούμε, λέμε. Δεν με κάνεις να νιώθω άσχημα με αυτό που μου κάνεις; Πόσο χρονών είσαι;». Ενώ όταν η ρεπόρτερ της απάντησε πως είναι 23 ετών, η παρουσιάστρια απάντησε: «Μπράβο σου».

Αφού προβλήθηκε το απόσπασμα τα μέλη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έδειξαν την ενόχλησή τους με τον τρόπο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην ρεπόρτερ.

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα της να μην θέλει να μιλήσει στην εκπομπή μας. Εμένα με ενόχλησε το «Πόσο χρονών είσαι» και «γλυκούλα μου». Ξεχνάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόσο χρονών ξεκίνησε;» τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Η κυρία Σπυροπούλου δεν είναι δημοσιογράφος, δεν έχει βγει ποτέ στο πεζοδρόμιο να δουλέψει και να κουραστεί και να γυρίσει την νύχτα όπως αυτά εδώ τα παιδιά» ανέφερε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Η Κωνσταντίνα βλέπουμε πως για 5 δευτερόλεπτα, μία ερώτηση της τέθηκε και με τον τρόπο που απαντάει πως χαλάει και ισοπεδώνει μία εικόνα που το τελευταίο διάστημα την πήγαινε καλά. Κρίμα να γυρνάει στο παρελθόν.

Είναι ταπεινή άποψη, Κωνσταντίνα μου σε αγαπώ σε εκτιμώ, αλλά αυτό είναι μεγάλο φάουλ και σίγουρα δεν είσαι πρότυπο για τα παιδιά που βγαίνουν έξω για το μεροκάματο και έρχονται να σου ζητήσουν μία δήλωση, όταν έχεις μιλήσει σε όλους νωρίτερα» σημείωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν άλλαξε τίποτα. Προσπαθεί να συγκαλύψει το παρελθόν, αλλά την “τρώει” και όταν τη πιέσεις λίγο, ξαναβγαίνει ο εαυτός της. Θα γίνουμε απολογητές μια επιθετικής συμπεριφοράς; Απολογητής δεν γίνομαι γιατί έχω άποψη, μάτια και γνώση. Αυτοί που δεν έχουν γνώση και οι ατάλαντοι να απολογηθούν. Εγώ όχι».

Τέλος η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε ότι: «Θέλω να πω κάτι σε αυτό το σημείο και είναι με αφορμή την Κωνσταντίνα, δεν φωτογραφίζω την Κωνσταντίνα. Επειδή βλέπω διάφορα περιστατικά τελευταία, από διάφορες κοπέλες που έχουν κάνει παιδάκι. Το ότι μία γυναίκα δυσκολεύεται να κάνει ένα παιδί, δεν το λέω για την Κωνσταντίνα και μετά γίνεται μαμά, δεν σημαίνει ότι ξαφνικά γίνεται αγαπητή, ότι ξαφνικά ο κόσμος την λατρεύει και ότι αλλάζει προφίλ. Γιατί μπορεί να είναι και μια κοπέλα η οποία να προσπαθεί, να θέλει να γίνει μαμά, να μην μπορεί να γίνει μαμά, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν την αγαπάει, ή δεν την θέλει, ή το οτιδήποτε άλλο. Όταν κάνεις παιδί δεν αγιοποιήσε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ