Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Αποκάλυψε αν έχει βγει ραντεβού μέσω Facebook – Τι είπε για το πτυχίο Θεολογίας

Για τη σχέση της με τα social media και όχι μόνο μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του Open, Έλα Χαμογέλα, η ηθοποιός, Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως έχει βγει και δύο ραντεβού μέσω Facebook.

«Ήμασταν ωραία στις πλατφόρμες αλλά έχει μεγάλη διαφορά το ίντερνετ από το ζωντανό», είπε και πρόσθεσε: «Οι καινούριες γενιές δεν το έχουν αυτό. Δεν θα γνώριζα πια άνθρωπο από τα media». Για να σπεύσει στη συνέχεια να αποκαλύψει: «Στην αρχή με το Facebook έχω βγει δυο φορές ραντεβού. Ήρθα προ μεγάλης εκπλήξεως. Ήταν άλλο από αυτό που έβλεπα. Δεν ερωτεύεσαι την εικόνα, αλλά την προσωπική γοητεία».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της και άλλες προσωπικές της εμπειρίες και πεποιθήσεις για τα επαγγελματικά, τις σχέσεις και όχι μόνο. Αναφορικά με την κρίση στο επάγγελμά της είπε ότι όταν άρχισε να μην χτυπάει πλέον το τηλέφωνο για δουλειά σκέφτηκε ότι κάτι άλλο πρέπει να κάνει: «Όταν σου λένε οι γνωστοί ότι μήπως πρέπει να αλλάξεις δουλειά, σε κάνει να σκέφτεσαι», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα επέστρεψε στα θρανία για να πάρει το πτυχίο της στη Θεολογία και σε αυτό την ώθησε η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υποκριτικής. «Το πτυχίο της Θεολογικής Σχολής μου είπε ο πατέρας μου τι σου ήρθε να το πάρεις κι εγώ του απάντησα γιατί τώρα μπορώ και τώρα θέλω», επισήμανε

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ τόνισε ότι είναι αντιδραστική και στις σχέσεις της. «Δεν μπορώ εγώ τα άντερά μου», είπε με χιούμορ και πρόσθεσε: «Τα τελευταία χρόνια τα πάω πολύ καλά, καλό είναι να ηρεμούν κάποια πράγματα. Δεν είμαι τόσο τρελή, είμαι πιο ήρεμη, συζητάω πιο πολύ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ