Κάτια Δανδουλάκη: Το spoiler της Ανέτ για τις Άγριες Μέλισσες

Η Κάτια Δανδουλάκη που υποδύεται την “Ανέτ”, στη πετυχημένη σειρά του ANT1, “Άγριες Μέλισσες” έκανε ένα σημαντικό spoiler για τη συνέχεια της σειράς. Σε συνέντευξη της στο tlife.gr, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της “Ανέτ” και τη συνέχεια της σειράς..

“Η Ανέτ γεννήθηκε στο Διαφάνι, έφυγε 20 χρόνων και έζησε όλη της την ζωή στο Παρίσι. Όταν γυρνάει στο Διαφάνι, φέρνει μαζί της τις αρχές και τον αέρα της Ευρώπης και είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Δεν είναι καθόλου δήθεν, είναι πραγματικά προχωρημένη.

Για αυτό και δέχεται πολύ ακραίες καταστάσεις μέσα στην οικογένεια χωρίς καθόλου κόμπλεξ και πίεση σε αντίθεση με την κοινωνία του τότε. Ακόμα και όταν η Ανέτ βγαίνει από τον εαυτό της είναι γιατί υπερασπίζεται την ελευθέρια και την αυτονομία του καθενός. Είναι η Ανέτ όντως πολύ «Σανέλ» γιατί είναι κι εκείνη μπροστά από την εποχή της και την έχουμε ως πρότυπο και προχωράμε!

Αυτό που αισθάνομαι εγώ και ελπίζω να βγαίνει προς τα έξω είναι πως ο Δούκας είναι ο αγαπημένος αδερφός της Ανέτ, γιατί κράτησε το τεράστιο μυστικό της εγκυμοσύνης της. Ο Δούκας της στάθηκε. Η Ανέτ προσπαθεί να ξυπνήσει στον Δούκα τον παλιό του εαυτό γιατί βλέπει πως η κατάρα του Δούκα είναι πως έχει δυο εαυτούς. Δυστυχώς αυτήν την περίοδο βλέπουμε πως υπερτερεί ο κακός τους εαυτός».

Το spoiler της “Ανέτ”

Η Κάτια Δανδουλάκη στη συνέντευξή της έκανε και ένα σημαντικό spoiler για τη αντίδραση που θα έχει ο “Μελέτης” όταν μάθει ότι η μητέρα του βιάστηκε από τον τραπεζίτη Θέμελη.

«Είμαστε στο υπέροχο στάδιο όπου ο Μελέτης χτίζει γέφυρες με την μάνα του. Αυτή την σχέση δεν θα την έλεγα πια μάνας γιού ούτε την αισθάνομαι έτσι. Είναι μια σχέση βαθιάς φιλίας και εμπιστοσύνης. Ο Μελέτης βλέπει την αγωνία της και προσπαθεί να την προστατέψει.

Ο Μελέτης δεν θα το μάθει κατευθείαν, ότι είναι γιος του Θέμελη μετά από βιασμό.. Θα αναγκαστεί να του το ομολογήσει η Ανέτ μετά από ένα συμβάν που θα δει εκείνος μπροστά στα μάτια του. Στην αρχή σοκάρεται… Δεν θα αντιδράσει αρνητικά… Είναι συγκινητικό… Θα αντιδράσει προσπαθώντας να προστατέψει τη μάνα του».

Τι είπε για την τρίτη σεζόν της σειράς

«Είναι μεγάλο κρίμα να αφήσει κάνει μια επιτυχία ανεκμετάλλευτη. 9 στις 10 φορές, η κάθε χρονιά είναι χειρότερη από την προηγούμενη, εδώ όμως βλέπουμε να συνεχίζεται η επιτυχία και να γίνεται και μεγαλύτερη, στις Άγριες Μέλισσες. Εδώ οι ήρωες έχουν γίνει ένα με τον κόσμο εγώ θα ευχόμουν να συνεχίσει, θα ήταν κρίμα να μην συνεχίσει και το λέω αυτό και ως θεατρικός παραγωγός», δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ