Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε πώς και πότε έχασε 20 κιλά

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ “Όλα Γκουντ” η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά.

«Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος. Επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα, οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνια», είπε και συνέχισε: «Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις».

Όσο για τα κιλά που έχασε, η Κατερίνα Ζαρίφη υποστήριξε ότι «έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοϊό».

«Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει», είπε ακόμη η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ