Κατερίνα Καινούργιου – Σπύρος Μπιμπίλας: Ο άβολος διάλογος στον αέρα – «Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι»

Άβολη στιγμή στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης. Ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση με αφορμή την δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο θέλησε να διευκρινίσει πως ουδέποτε συμφώνησε για να βγει στην εκπομπή.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ζωντανή σύνδεση έξω από το σπίτι μου γιατί έχω πει όχι σε όλα τα κανάλια. Επομένως το να είστε έξω από το σπίτι μου δεν είναι με την δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς, για να μην συμβεί παρανόηση με τα άλλα κανάλια» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Θα μπορούσες να μην βγεις» απάντησε η Κατερίνα Καινούριου και πρόσθεσε «αυτό μας νοιάζει τώρα;».

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού

«Ναι, εμένα με νοιάζει! Το πρώτο που με νοιάζει είναι να μην παρεξηγούμαι. Γιατί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είχα συνεννοηθεί μαζί της μια βδομάδα πριν και για αυτό βγήκα σήμερα» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ με την Κατερίνα Καινούργιου να συνεχίζει λέγοντας: «Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι».

«Σπύρο μου, ναι, είχαμε μιλήσει και εμείς και είχαμε πει να μιλήσουμε για την Τετάρτη» έσπευσε να δηλώσει ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου για να αποκριθεί, άμεσα, ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Δεν σου είπα ότι θα βγω. Σου είπα ότι δεν θα βγω. Σας παρακαλώ, πρέπει όλοι να σεβόμαστε όλους και εγώ, επειδή είσαστε κάτω από το σπίτι μου, σας σέβομαι και βγαίνω γιατί αγαπώ την Κατερίνα. Το λέω. Αλλά να μην παρεξηγηθώ με τους άλλους που τους είπα όχι».

«Το ξέρω ότι με αγαπάς. Πάμε! Θα στείλουμε μήνυμα και στον Λιάγκα και στη Φαίη και στη Δανάη και ποιοι είναι απέναντι για να μην παρεξηγηθούν! Αν το πρόβλημα είναι να μην παρεξηγηθείς με τους άλλους, σταματάμε τη σύνδεση. Φιλάκια πολλά, πάω σε διαφημίσεις, ευχαριστώ πολύ» τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής για να λήξει πρόωρα την σύνδεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα η σύνδεση επανήλθε μιας και ο Σπύρος Μπιμπίλας παρέμεινε στη θέση του σεβόμενος το συνεργείο που βρέθηκε έξω από το σπίτι του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ