Κατερίνα Καινούργιου: “Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα – Δε σέβονται τίποτα”

Με αφορμή τις φήμες που ήθελαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να περνάει κρίση στον γάμο της, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα ξέσπασμα σχετικά με τα όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha είπε αρχικά ότι: «Είμαι κάθε βδομάδα σε ένα κλασικό περιοδικό πάντα. Πάλι έγραψαν κάτι για μένα, αλλά δεν έχει σημασία. Χθες χάζευα τα εξώφυλλα και το τι έγραφαν για εμένα κατά καιρούς και την προηγούμενή μου σχέση… “Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της”. Δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με υποτίθεται έναν νέο σύντροφο.

Και συμπλήρωσε: “Λίγο να υπάρχει ένα όριο. Όχι για μένα, αλλά για την οικογένειά μου και τον άνθρωπο τον άλλον. Δεν γράφουν ούτε το όνομά του και γράφουν πρώην της Ηλιάκη. Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό. Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν. Όλα έχουν ένα όριο. Να κάτσω να απαντάω κάθε βδομάδα; Δε σέβονται τίποτα”.

“Παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ. Εμένα δε με νοιάζει, κάθε βδομάδα για μένα κοπανάτε. Αλλά τα βλέπουν οι δικοί μου, η άλλη η κοπέλα, το άλλο το παιδί που έχει οικογένεια από πίσω. Είναι όλα κρίμα. Συγγνώμη για το ξέσπασμά μου. Αν έχω εγώ κάτι στη ζωή μου θα βγω να το πω η ίδια. Μη βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα και μην μπλέκετε κόσμο που μπορεί να έχει οικογένεια και παιδιά” κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ