Κατερίνα Καινούργιου: Ο Βίκτωρας Βερνίκος αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της – «Καλά δεν χάθηκε και ο κόσμος»

Το γεγονός πως αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη στην “Super Κατερίνα” ο Βίκτωρας Βερνίκος, αποκάλυψε σήμερα (23/5) ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής, ενημερώθηκε πως ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην “Eurovision“, βρισκόταν στην  Δανάη Μπάρκα και  είπε ότι θα έδινε 2 στην φετινή εμφάνιση της Κύπρου. Η παρουσιάστρια της πρωϊνής ενημερωτικής εκπομπής του Alpha μάλιστα τόνισε πως ο συνεργάτης της, Γιάννης Πουλόπουλος, θα έπρεπε να είχε κλείσει τον τραγουδιστή για να δώσει συνέντευξη σ’ εκείνους.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Συγγνώμη; Τι είπες Θέμη; Ο Βίκτωρ Βερνίκος είναι στη Δανάη Μπάρκα; Ζωντανά; Και είπε ότι θα έδινε 2 βαθμούς στην Κύπρο; Όλη αυτή τη στιγμή απέναντι στη Μπάρκα, φιλιά στη Δανάη, είναι ο Βίκτωρας Βερνίκος ο οποίος θα έπρεπε να είχε κανονίσει ο Γιάννης να είναι εδώ. Είναι στη Δανάη και λέει ότι θα έδινε 2 στην Κύπρο;».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος τότε απάντησε πως ο τραγουδιστής αρνήθηκε να τους δώσει συνέντευξη: «Είπε ότι δεν ήθελε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Δεν ξέρω γιατί, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Δεν θέλω να πω τίποτα για τον Βίκτωρα Βερνίκο. Ήταν κλεισμένος να βγει την προηγούμενη εβδομάδα και είπε ότι δεν ήθελε. Άλλαξε γνώμη, ναι».

Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα υπερασπιστώ τον Βίκτωρα Βερνίκο, δεν με αφορά. Έχει τελειώσει η “Eurovision” εδώ και πολύ καιρό. Μίλησα με την εταιρεία του, ήταν κλεισμένος για να βγει την προηγούμενη Παρασκευή, αν δεν κάνω λάθος και μου είπαν τελικά ότι άλλαξε γνώμη. Μάλιστα είχα μιλήσει και με την μητέρα του, για να κανονίσουμε τα του Skype. Είπε ότι δεν θέλει ο άνθρωπος, σεβαστό. Δεν πειράζει εμένα μου μιλάει ο Άντριου Λάμπρου, που είναι ο νικητής της καρδιάς μας».

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τα όσα είπε ο συνεργάτης της ανέφερε ότι: «Καλά δεν χάθηκε και ο κόσμος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ