Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι υπέροχος» – Τι είπε για τους καβγάδες on air

Δηλώσεις στην κάμερα του “Happy Day” έκανε η Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε και για την σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Τελειώνουμε 7 Ιουλίου νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, δεν ανακοινώνω πράγματα. Η φετινή σεζόν μου άφησε πολύ ωραία γεύση, θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν μου άφησε μία όμορφη γεύση. Δόξα τω Θεώ.  Eίμαι πολύ ευγνώμων για την δουλειά μου, είμαι πολύ ευγνώμων για τους συνεργάτες μου, για το αποτέλεσμα το φετινό. Νιώθω πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα. Πραγματικά νιώθω ευλογημένη που έχω ανθρώπους να με στηρίζουν τόσο πολύ και να τους στηρίζω κι εγώ και να βγάζουμε ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα, σε ένα κανάλι που είναι ένα πολύ ωραίο και υγιές περιβάλλον» είπε αρχικά, αναφορικά με την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Η ομάδα απ’ ό,τι γνωρίζω μέχρι στιγμής συνεχίζει ως έχει, αυτή είναι η δικιά μου πρόθεση, θα μιλήσουν και με τους ιθύνοντες . Τώρα δεν ξέρω αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη πρόταση ή οτιδήποτε, εγώ σέβομαι τα πάντα».

Η σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ερωτηθείσα για την σχέση που έχει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τις εντάσεις που έχουν on air, απάντησε πως: «Τον Ανδρέα τον λατρεύω και τον σέβομαι. Απλά καμιά φορά μπορεί να πρέπει να προχωρήσει η σκαλέτα της εκπομπής. Ο Ανδρέας δεν φοράει και το ακουστικό, είναι και αυτός που είναι, μπορεί να έχει μία αντίθετη άποψη και μπορεί να υπάρχει αυτή η σύγκρουση, που θα υπάρχει και στο γραφείο. Είμαι τόσο τυχερή που έχω τον Ανδρέα και τον σέβομαι απεριόριστα και τον αγαπάω και πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Και δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις μπροστά, δηλαδή σε στιγμές που μπορεί να έχω στεναχωρηθεί για οτιδήποτε, ο Ανδρέας θα με έχει πάρει τηλέφωνο, θα έχουμε μιλήσει και εκτός. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ