Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση on air – “Μπορεί στα 37 να μην έχω τίποτα από αυτά που φανταζόμουν, αλλά…”

Τα γενέθλιά της είχε χθες, Πρωτομαγιά, η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που έκλεισε τα 37, θέλησε να χαρίσει το πιο όμορφο δώρο στον εαυτό της και έτσι ταξίδεψε μαζί με τις φίλες της στην πόλη του Φωτός, το αγαπημένο της Παρίσι.

Το πρωί της Δευτέρας κατά την έναρξη της εκπομπής της δέχτηκε ευχές από τους συνεργάτες της και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

“Είμαι πολύ συγκινημένη. Θα σας κάνω μια προσωπική εξομολόγηση. Όταν ήμουν πιο μικρή φανταζόμουν πως όσο κοντεύω τα 40, γύρω στα 37, θα έχω την οικογένειά μου, τα παιδάκια μου, το σπίτι μου… Στα 37 μου λοιπόν μπορεί να μην έχω τίποτα από όλα αυτά, γιατί για κάποιο λόγο έχουν συμβεί” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Παρόλα αυτά έχω την υγεία μου, κάθε χρόνο μεγαλώνω καλά. Έχω την οικογένειά μου, έχω υπέροχους συνεργάτες και φίλους και μια δουλειά που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κι αν κάποια πράγματα δεν μας έχουν έρθει τη χρονική στιγμή που εμείς θέλουμε, μπορεί να έρθουν μελλοντικά, μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Αλλά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Αυτά ήθελα να πω, γιατί έκανα έναν απολογισμό” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ