Κατερίνα Καινούργιου: Αυλαία για την “Super Κατερίνα” – Το ευχαριστώ στους συνεργάτες της

Αυλαία έριξε και η Κατερίνα Καινούργιου για την φετινή τηλεοπτική χρονιά. Η παρουσιάστρια του “Super Κατερίνα” στάθηκε ιδιαίτερα στις ευχαριστίες της, σε όλους όσους συνέβαλαν για να βγει η εκπομπή, καθώς και στον Alpha.

«Να ευχαριστήσω όλους εσάς, θα είμαστε όλοι και την νέα τηλεοπτική σεζόν θέλω να πιστεύω. Ζητώ συγγνώμη εάν υπήρξαν κάποιες φορές διαπληκτισμοί μεταξύ μας. Ήταν τόσο δύσκολη χρονιά με βοηθήσατε τόσο πολύ χωρίς εσάς δεν θα έκανα αυτή την επιτυχία, είναι τιμή μου που συνεργαστήκαμε» είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες.

Ενώ μιλώντας προς τους τηλεθεατές της εκπομπής, είπε: «Το πιο μεγάλο ευχαριστώ είναι σε εσάς. Να έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε, να είστε υγιής να γεμίσετε μπαταρίες. Ήταν μία πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά δύσκολα πράγματα. Θέματα επικαιρότητας και πολιτικής, που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να διαχειριστώ, τουλάχιστον με αξιοπρέπεια. Με συγχωρείτε εάν έκανα κάποια λάθη, ήμουν ο εαυτός μου, τουλάχιστον έγινα καλύτερη, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω και εγώ και οι συνεργάτες μου και νομίζω ότι αυτό επιβραβεύετε: την αγάπη και την αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε. Καλό καλοκαίρι σε όλους τα λέμε τον Σεπτέμβρη, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ