Κατερίνα Γκαγκάκη: Ανήσυχη για τον 83χρονο πατέρα της – Τι αποκάλυψε για την πρόταση του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή τι κάνει στο σπίτι τις ημέρες του εγκλεισμού λόγω του κορονοϊού και εξέφρασε την ανησυχία της για τον πατέρα της καθώς είναι σε μεγάλη ηλικία και ανήκει σε αυτούς που κινδυνεύουν περισσότερο από τον ιό. «Ειδικά τώρα, δεν τον επισκέπτομαι καθόλου. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον φροντίζει. Μετράς τα ρίσκα σου, προσέχεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Μου είπε να μην ανησυχώ και να μη φοβάμαι γιατί είναι εδώ και θα πάνε όλα καλά», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ρωτήθηκε πότε θα προβληθεί ξανά η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η οποία λόγω της έκτακτης επικαιρότητας έχει διακοπεί. «Δεν το ξέρω κι εγώ. Έχει κλείσει το στούντιο πάνω στα Μελίσσια. Το ρώτησα κι εγώ χθες. Θα ήθελα να είμαι πιο ενεργή, αν γινόταν, χωρίς βέβαια να βάζουμε σε κίνδυνο κανέναν. Αλλά, δεν το ξέρουμε ακόμα. Έχω την αίσθηση απλώς ότι ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι που αμιγώς είναι ενημερωτικό, οπότε έχει πάρα πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας το έχει προτείνει, υπάρχουν όμως άνθρωποι. Είμαστε όλοι στη διάθεση του καναλιού να είμαστε στις επάλξεις όποτε πρέπει και όποτε μπορέσουν», τόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα καθώς η Φαίη Σκορδά έχει διαγνωστεί με κορονοϊό, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε: «Στην υγεία του ο Γιώργος Λιάγκας είναι μια χαρά. Το λέω με βεβαιότητα γιατί μίλησα μαζί του χθες βράδυ. Επειδή είναι ένας άνθρωπος πολύ του έξω, ψυχολογικά το μέσα λίγο τον ζορίζει. Και εκείνος ανησυχεί για τα παιδιά αλλά είναι όλοι καλά από όσο ξέρω».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ