Κατερίνα Δαλάκα: «Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο»

Μια ακόμη εβδομάδα έμεινε μέχρι το τέλος του φετινού Survivor και οι παίκτες αφηγούνται την εμπειρία τους από το φετινό παιχνίδι. το ίδιο έκανε και η Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor: Κατέρρευσε ξανά η Κατερίνα Δαλάκα: «Είμαι κουρασμένη ψυχικά»

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», συμπληρώνει η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θα παλέψω σήμερα για την πιο σημαντική ασυλία της χρονιάς. Επί της ουσίας παίρνεις το εισιτήριο απευθείας για την τελική τετράδα. Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ. Ένα συγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν και σε όσους με αγαπούν. Και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα στο αποψινό Survivor.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ