Κασσελάκης vs Πολιτική επικαιρότητα 0-1: Έχασε στην τηλεθέαση

Η προεκλογική καμπάνια του Στέφανου Κασσελάκη περιείχε μπόλικο lifestyle, με το πολιτικό κομμάτι να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το ίδιο συμβαίνει και τις πρώτες ημέρες μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται όμως ότι αυτό το σκληρό lifestyle, με υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής, έχει κουράσει τον κόσμο και αυτό αποτυπώθηκε και στην τηλεθέαση που είχε η συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή «Πρωταγωνιστές»  στον ALPHA. Οι τηλεθεατές «ψήφισαν» επικαιρότητα και όχι επικοινωνία, δίνοντας την πρωτιά στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης μιλούσε για το ζώδιό του, τον «αριστερό» Μπάτμαν,  τον σύντροφό του Τάιλερ και την επιθυμία τους για να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, ο κόσμος επέλεξε να παρακολουθήσει τις τελευταίες εξελίξεις για όσα συμβαίνουν στη χώρα. Προτίμησε να ενημερωθεί μέσα από την εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» για την πολιτική επικαιρότητα, τα κοινωνικά προβλήματα και την ακρίβεια,  και όχι να μείνει στο lifestyle του «Κριού».

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, η εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» κέρδισε τη «μάχη» συγκεντρώνοντας ποσοστό 13,4% , ενώ η εκπομπή «Πρωταγωνιστές», στην πρεμιέρα της, έκανε μόλις 9,5% , με την συνέντευξη Κασσελάκη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ