Καρέ – καρέ η μεγάλη βραδιά του Survivor – Ο νικητής του τελικού και οι καλύτερες στιγμές

Βραδιά Survivor ήταν η χθεσινή με τους τηλεθεατές να συντονίζονται για να παρακολουθήσουν ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι έφτασαν από νωρίς πρώην παίκτες, συγγενείς και φίλοι των φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο υπήρξαν και ηχηρές απουσίες… Συγκεκριμένα, εκτός από τους πρώην παίκτες – James Καφετζή, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο, Νικολέτα Μαυρίδη και Χριστίνα Κεφαλά – που έλειπαν και από τον ημιτελικό ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως στην τελική βραδιά δεν θα βρίσκονται η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Νίκος Μπάρτζης και η Αγγελική Λάμπρη.

Οι δύο φιναλίστ

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος ήταν οι δύο φιναλίστ. Νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, κερδίζοντας τον τίτλο και 100.000 ευρώ. Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Ο Σάκης κατάφερε έπειτα από πολλές δοκιμασίες, δύσκολες στιγμές και επιμονή, ωστόσο, να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει την πρώτη θέση. Ιδιαίτερα συγκινημένη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί αγκάλιασαν τον νικητή, με τον Γιώργο Λιανό να ανανεώνει το ραντεβού για του χρόνου. Η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι με τον Γιώργο Λιανό να αποκαλύπτει πως για πρώτη φορά σε τελικό Survivor η διαφορά μεταξύ των δύο φιναλίστ ήταν μικρότερη του 1%.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε στην αγκαλιά του. Άλλωστε το πρώην ζευγάρι είχε έρθει πάρα πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο με τους τηλεθεατές να τους θέλουν ξανά μαζί.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νικητής του Survivor ο Σάκης Κατσούλης τις έκανε κρατώντας στην αγκαλιά του την Μαριαλένα. Τόνισε μάλιστα πως δεν ξέρει αν θα είναι μαζί, όμως αυτό που σίγουρα γνωρίζει είναι πως δεν θα την αφήσει ποτέ να βγει από τη ζωή του με τη Μαριαλένα να κρατά στα χέρια της το τρόπαιο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, προβλήθηκε και ένα βίντεο αφιερωμένο στους δυο τους. Οι χαρές, οι λύπες, οι επικοί καβγάδες, οι γκρίνιες αλλά και οι νίκες που γιόρτασαν μαζί…

Το κεφάλαιο Daffy

Ο Τριαντάφυλλος αποτέλεσε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο φετινό Survivor γι’ αυτό και η παραγωγή είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον τραγουδιστή, που ήταν αδύναμος αγωνιστικά, όμως έσπασε όλα τα ρεκόρ με την παραμονή του έπειτα από τις ψηφοφορίες.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Τριαντάφυλλος έριξε “βόμβα” αποκαλύπτοντας ποιοι παίκτες συνευρέθηκαν ερωτικά μέσα στο Survivor. «Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;» άρχισε να φωνάζει με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.

Εν τέλει, αποκάλυψε την ερωτική συνεύρεση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με την Ελευθερία Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, την επιβεβαίωση έδωσε και ο Πάνος Καλίδης λέγοντας: «Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

Οι τραγουδιστές πρώην παίκτες του Survivor ανέλαβαν τη διασκέδαση κατά τη διάρκεια της μεγάλης βραδιάς του τελικού. Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης και φυσικά ο Τριαντάφυλλος ανέβασαν το κέφι στα ύψη.

Ο γιος του Τριαντάφυλλου έκλεψε τις εντυπώσεις τραγουδώντας “Σπάω τα ρολόγια” μαζί με τον μπαμπά του. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα μπορούσε να λείπει από το ανοιχτό θέατρο Γαλατσίου. Μάλιστα, προβλήθηκε και ένα βίντεο αφιερωμένο στον ίδιο.

Ο Ατζούν ανέφερε πως το τελευταίο Survivor ήταν πολύ ιδιαίτερο για τον ίδιο, γιατί ήρθε πολύ κοντά με τους παίκτες. Επιπλέον δεν ξέχασε τον φίλο του και πρώην παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη. «Θέλω να στείλω την μεγάλη μου αγάπη στον φίλο μου, τον Σάκη και στην όμορφη γυναίκα του, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο τα δύο παιδάκια τους. Τους αγαπώ πάρα πολύ» ανέφερε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η βραδιά έκλεισε με όλους τους παίκτες στη σκηνή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ