Κάνε ότι κοιμάσαι: Στα άκρα η σχέση του Ίσσαρη με τον Νικόλα και την Άννα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Η Άννα προλαβαίνει τον Λημνιό πριν σκοτώσει τον Μάκη. Ο Νικόλας καλύπτει τον Μάκη και καταθέτει ότι γνώριζε τους φόβους του για τον Λημνιό. Ωστόσο, η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα κλονίζεται, καθώς τη θεωρεί ύποπτη για τον τρόπο που αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον Λημνιό. Παράλληλα, συγκρούεται με τον Νικόλα, κατηγορώντας τον ότι συνεργάστηκε με την Άννα για την εξόντωση του Λημνιού.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 37

Η Άννα προλαβαίνει τον Λημνιό πριν σκοτώσει τον Μάκη. Τι συνέπειες επιφέρει η πράξη της; Πού εστιάζει η έρευνα της Αστυνομίας; Ποιες συνέπειες φοβάται η Δάφνη ότι θα επιφέρει στην παράταξή της η αλήθεια για τον Λημνιό;

Η Χρύσα υποπτεύεται την Άννα για μεθοδευμένο σχέδιο και πιέζει τον Μάκη για λεπτομέρειες. Πώς ήξερε ότι θα τον ακολουθήσει ο Λημνιός; Η Άννα και ο Πέτρος καταθέτουν ότι είχε ζητήσει τη βοήθειά τους ο φοιτητής και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν.

Ποια είναι η σχέση του μαθητή, ο οποίος επιστρέφει από την αποβολή για τα ναρκωτικά, με την Αμάντα; Ποιες εξηγήσεις προσπαθεί να της δώσει για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της; Ο Ίκαρος τιμωρεί τον Μάκη για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από το νομικό του γραφείο και δεν τον δέχεται πλέον ως φοιτητή.

Ο Νικόλας καλύπτει τον Μάκη και καταθέτει ότι γνώριζε τους φόβους του για τον Λημνιό. Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα κλονίζεται για μία ακόμα φορά και την θεωρεί ύποπτη για τον τρόπο που αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον Λημνιό.

Ποια είναι η μεγάλη αλήθεια;

Δείτε το trailer

Τρίτη 30 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 38

Ο Ίσσαρης καβγαδίζει με την Άννα, θεωρώντας τις πράξεις της επικίνδυνες. Νιώθει ότι δεν εμπιστεύονται πλέον ο ένας τον άλλο. Ο Νικόλας προτρέπει τη Νάσια να τα ξαναβρεί με τον Μάκη, ο οποίος, αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να μην τελειώσει ποτέ τη Νομική, προσπαθεί να ζητήσει συγγνώμη από τον Ίκαρο.

Ο Φλωρής αντιμετωπίζει και την καχυποψία των παλιών του συμμαθητών, όσο κι αν δείχνει ότι θέλει να αφήσει πίσω του το παρελθόν και τις κατηγορίες για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Σε ποιους συμμάχους υπολογίζει, όσο ο Λάμπης συνεχίζει να τον αποφεύγει;

Οι επαφές του Ίσσαρη με την πολιτικό αρχίζουν να γίνονται συχνότερες και να ανακαλύπτουν ομοιότητες που δεν είχαν φανταστεί. Παράλληλα, συγκρούεται με τον Νικόλα, κατηγορώντας τον ότι συνεργάστηκε με την Άννα για την εξόντωση του Λημνιού.

Τι θα καταθέσει η Άννα στην Ένορκη Διοικητική Εξέταση; Γιατί συγκρούεται ο Νικόλας με τη Χρύσα; Ποιος όρος στη διαθήκη της μητέρας της ανησυχεί τη Λέτα; Τι φοβάται η Ζωή για τον ετεροθαλή αδελφό της και πώς θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι της;

Η υπόθεση…

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα κι έναν λαμπερό κόσμο προνομίων και εξουσίας, ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της.

Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων, θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνωμοσίες του φωτεινού αυτού κόσμου.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία; Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης
Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση
Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου
Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Executive producer: Άννα Λεμπέση
Παραγωγός: Νίκος Κάλης
Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.
Παραγωγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ