Κάνε ότι κοιμάσαι – Επόμενα επεισόδια: Ο Λημνιός κάνει μια αποκάλυψη σοκ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Η Άννα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για να ανοίξει τις προηγούμενες υποθέσεις κατηγορίας του Λημνιού. Την ίδια στιγμή, ο Λημνιός παραιτείται από υπεύθυνος ασφάλειας της Καμβύση. Ποια σοκαριστική αποκάλυψη θα κάνει ο Λημνιός όταν ζητήσει τη νομική υπεράσπιση του Ίκαρου; Ο Νικόλας αποφεύγει την Πέρσα, πληγώνοντάς τη. Θα καταφέρει ο Κάσδαγλης να αλλάξει γνώμη στον Νικόλα για να μην παραιτηθεί από το Κολλέγιο;

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 35ο

Η Άννα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για να ανοίξει τις προηγούμενες υποθέσεις κατηγορίας του Λημνιού. Η Χρύσα ανησυχεί με την επιμονή της. Ο Πέτρος καταλαβαίνει ποιος δίνει πληροφορίες στην Άννα για το παρελθόν του Λημνιού και την προειδοποιεί ότι θα γυρίσει εναντίον της. Τι ξέρει για τους συνεργάτες της;

Η Λέτα μαθαίνει για τον πραγματικό πατέρα του Γιώργου και παγώνει τις σχέσεις της μαζί του. Ο Πέρης προτρέπει τον Λάμπη να πλησιάσει τη Λέτα, τώρα που είναι ευάλωτη. Η Μπετίνα έχει χάσει την υπομονή της με τον Τόλη και τον πιέζει να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη.

Θα καταφέρει ο Κάσδαγλης να αλλάξει γνώμη στον Νικόλα για να μην παραιτηθεί από το Κολλέγιο; Ποιοι είναι οι πραγματικοί συνεργάτες, στους οποίους λογοδοτεί η γραμματέας της Καμβύση; Η απόσταση ανάμεσα στον Ίσσαρη και στην Άννα μεγαλώνει διαρκώς.

Ο Μάκης ζητάει από τον Αχιλλέα να τον αφήσει να παραιτηθεί, αλλά εκείνος τον δελεάζει με την υπόθεση του Λημνιού. Θέλει να απομακρυνθεί τώρα που πλησίασε τόσο πολύ τον στόχο του; Ο Λάμπης ζητάει βοήθεια από τον Σταύρο για να πιέσει ο πατέρας του το συμβούλιο και να μην επιστρέψει ο μαθητής που είχε αποβληθεί πέρυσι.

Ο Λημνιός παραιτείται από τη θέση του ως υπεύθυνος ασφάλειας της Καμβύση. Ποια υπόθεση θέλει να αναθέσει ο Γιώργος στον Ίκαρο; Ο Νικόλας αποφεύγει την Πέρσα, πληγώνοντάς την περισσότερο.

Ποια σοκαριστική αποκάλυψη θα κάνει ο Λημνιός όταν ζητήσει τη νομική υπεράσπιση του Ίκαρου; Ποια μεγάλη βοήθεια θα προτείνει ο Μάκης στην Αστυνομία; Τι θα συμβεί όταν ο Γιώργος πάει να βρει τον Νικόλα;

Δείτε το trailer

Τρίτη 23 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 36ο

Ποια απόφαση του Νικόλα θα προκαλέσει η απόγνωση του Γιώργου; Γιατί προσπαθεί να βοηθήσει τον μαθητή του; Ο Ίσσαρης υποπτεύεται την Άννα για τις πηγές των πληροφοριών της σε σχέση με το παρελθόν του Λημνιού.

Τι αποφασίζει η Μπετίνα για τον γιο της και το επικείμενο διαζύγιο με τον Λάκη; Ο Ίκαρος υποπτεύεται ότι ο Λημνιός τον παγίδευσε, αλλά εκείνος του ζητάει μόνο να τον κρατήσει ζωντανό. Ο λόγος που θέλει να ομολογήσει τι έχει κάνει, είναι για να τον προστατέψει η Αστυνομία από όσους ετοιμάζονται να τον σκοτώσουν.

Ποιος είναι ο μυστηριώδης μαθητής που επιστρέφει από την αποβολή του, μετά την περσινή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών; Πώς εκμεταλλεύεται ο πανίσχυρος πατέρας του τον θάνατο του Σταματάκη για να πιέσει το Διοικητικό Συμβούλιο του σχολείου και τι ζητάει για τον γιο του;

Πώς θα αντιδράσει ο Ίκαρος όταν μάθει ότι ο Μάκης κρυφάκουσε την απόρρητη συνομιλία του με τον Λημνιό και μίλησε στην Αστυνομία; Ποια βοήθεια ζητάει από τον Νικόλα;

Η Λέτα προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Γιώργο, ξεκαθαρίζοντας ότι μπορούν πλέον να είναι μόνο φίλοι. Τι προτείνει ο καινούριος μαθητής στην Πέρσα; Ο Τόλης θα απειλήσει τη Ζωή. Τι θα καταφέρει η Άννα για τη δίωξη του Λημνιού;

Η υπόθεση…

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα κι έναν λαμπερό κόσμο προνομίων και εξουσίας, ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της.

Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων, θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνωμοσίες του φωτεινού αυτού κόσμου.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία; Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης
Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση
Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου
Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Executive producer: Άννα Λεμπέση
Παραγωγός: Νίκος Κάλης
Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.
Παραγωγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ