Καλλιθέα: Η αντίδραση του ιερέα που επιτέθηκε σε τρανς – Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα όπου σημειώθηκε το επεισόδιο ανάμεσα στον ιερέα και την τρανς γυναίκα, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής θέλησε να καταγράψει την τοποθέτηση του ιερέα ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να επιτίθεται φραστικά σε μία τρανς γυναίκα, διώχνοντάς την από το συσσίτιο.

Ο ιερέας αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. «Σας παρακαλώ… Δεν μιλάω γιατί θα με σταυρώσετε» ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

«Μόνος σας σταυρωθήκατε πάτερ, μετά τις δηλώσεις και τις πράξεις σας! Μετά τις ατάκες που είπατε στη γυναίκα που ήρθε απλά να πάρει το φαγητό. Θα σας σταυρώσουμε; Εσείς χαρακτηρίσατε μία γυναίκα που έχει κάνει αλλαγή φύλου, που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα, ως “άνθρωπο του διαβόλου”. Εσείς τα είπατε όλα αυτά! Δεν το κάνουμε εμείς» ανέφερε με εμφανή εκνευρισμό η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφού προβλήθηκε και πάλι το βίντεο με την επίθεση του ιερέα στην τρανς γυναίκα, η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε: «Ξέρουμε πολύ καλά τι εννοούσε όταν έλεγε ότι είναι άντρας με βυ@@@ και ότι τα κονομάει».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ