Καλημέρα Ελλάδα: Το απολαυστικό τρέιλερ με τον Γιώργο Παπαδάκη – “Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις”

O ANT1 κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στο απόσπασμα εμφανίζεται ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής να ξυρίζεται μπροστά στον καθρέπτη, όταν, στα μισά του βίντεο, ακούγεται μια φωνή να του λέει: «Γιώργο, αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Τετάρτη (3/8)  ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε επισήμως την συνεργασία του με την Μαρία Αναστασοπούλου και το γεγονός ότι η δημοσιογράφος θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

“Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.

Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ