Καλημέρα Ελλάδα: Έσβησαν ξανά τα φώτα – Ο διάλογος του Παπαδάκη με την Λινού για την… ατμόσφαιρα

Τα φώτα της εκπομπής έσβησαν για ακόμη μια φορά στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”. Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μόλις υποδεχθεί την Αθηνά Λινού και συζητούσαν για τον κορονοϊό, όταν ξαφνικά το στούντιο βυθίστηκε στο σκοτάδι. Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Χρύσα Φώσκολου ήταν μέσα στο σκοτάδι, αλλά η κ. Λινού ήταν η μόνη φωτισμένη καθώς ήταν σε σύνδεση από το γραφείο της. “Έσβησαν και τα φώτα την ώρα που σας ακούμε και έχουμε φτιάξει μια ωραία… ατμόσφαιρα εδώ στο στούντιο” είπε ο παρουσιαστής. “Εγώ είμαι μια χαρά με τα φώτα! Δεν ξέρω για σας” είπε η καθηγήτρια επιδημιολογίας. “Εμείς είμαστε σε ημίφως, αλλά δεν πειράζει φωτιζόμαστε από εσάς” ανταπάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισαν τη συζήτηση μέσα στο σκοτάδι για λίγη ώρα.

Δείτε το απόσπασμα:

Το ίδιο είχε συμβεί και στις 28 Μαΐου κατά τη συζήτηση του Γιώργου Παπαδάκη με τον Δημοσθένη Σαρηγιάννη. Ο καθηγητής του ΑΠΘ ήταν μέσω σύνδεσης Skype και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο σκοτάδι.

“Μας τα λέτε και έχουμε ατμόσφαιρα, είμαστε ρομαντικά” είπε ο παρουσιάστης, με τον κ. Σαρηγιάννης να απαντά με χιουμοριστικό τρόπο για τη θέα πίσω από τον Γιώργο Παπαδάκη. Παθών ήταν και ο κ. Σταμπουλίδης τον Φεβρουάριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ