Καλημέρα Ελλάδα: Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή η Μαρία Αναστασοπούλου – Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης

Η Μαρία Αναστασοπούλου το πρωί της Τετάρτης αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς βγήκε θετική στον κορονοϊό.

Καλημέρα Ελλάδα: Το λάθος της Μαρίας Αναστασοπούλου και η αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη—«Για να συνέλθω πάμε σε διαφημίσεις»

Η δημοσιογράφος είχε βρεθεί κανονικά στη θέση της στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενημερώθηκε ότι το τεστ που έκανε πριν μπει στο πλατό ήταν θετικό.

Την ανακοίνωση στους τηλεθεατές την έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης ενώ τη θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου πήρε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

The 2Night Show: Μαρία Αναστασοπούλου – Έτσι βρέθηκε στον ΑΝΤ1 – «Με πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης Δευτέρα του Πάσχα»

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ. Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορονοϊό το Μαράκι μας… Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Αναστασοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε: «Με ξαναθυμήθηκε παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ