Καφέ της Χαράς: Ο τραυματισμός του Φατσέα, η “μπίζνα” με τις μαρμελάδες και ο νέος έρωτας στο χωριό

Ο τραυματισμός του Φατσέα, κατά κόσμον Γεράσιμου Σκιαδαρέση, φέρνει τα πάνω κάτω στο “Καφέ της Χαράς“. Η επιστροφή του Μάνου θα ταράξει τη σχέση Βάλιας και Αρετής, αφού εκείνος δεν έχει πάψει ποτέ να είναι ερωτευμένος με την παιδική του φίλη. Η Χαρά, που έχει συνεταιριστεί με την κόρη της στο Καφέ, διαφωνεί στα πάντα με τον Περίανδρο, αλλά συμφωνεί μαζί του στο ότι τα παιδιά τους δεν πρέπει να γίνουν ζευγάρι. Η κόντρα τους θα ενταθεί όταν η Χαρά αποφασίσει να βοηθήσει τον Φατσέα να σταθεί ξανά στα πόδια του, με μια πρωτοποριακή ιδέα!

Ο Φατσέας, τραυματισμένος, ζητάει βοήθεια από όλους, προκειμένου να ξαναστήσει την μπίζνα με τις μαρμελάδες, αλλά κανένας από τους Κολοκοτρωνιτσιώτες δεν είναι διατεθειμένος να πάει κόντρα στον Πώποτα, δανείζοντας τον Φατσέα.

Το “Καφέ της Χαράς” ετοιμάζεται για το φινάλε ενώ νέες συνεργασίες «ψήνονται» αυτή την περίοδο ενόψει της προσεχούς σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις μεταξύ του Χάρη Ρώμα και του Πέτρου Μπούτου, ο οποίος έχει τη θέση αντιπροέδρου στην εταιρεία παραγωγής Barking Well, είναι συχνές. Οι δύο άνδρες φέρεται να σκέφτονται το ενδεχόμενο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν σε ένα νέο project μυθοπλασίας. Το «Καφέ της Χαράς» θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για τον Χ. Ρώμα να συζητήσει άλλες προτάσεις. Την ίδια στιγμή, ο Π. Μπούτος πραγματοποιεί εντατικές επαφές για να ενεργοποιήσει το κομμάτι της μυθοπλασίας στην εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, που έως τώρα δραστηριοποιείται αποκλειστικά σε προγράμματα entertainment. Νεότερα, προσεχώς…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ