Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε το τέλος της σειράς – ΦΩΤΟ

Ο Χάρης Ρώμας με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε το τέλος της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Το Καφέ της Χαράς”.

Ο Χάρης Ρώμας ανέβασε μία φωτογραφία με το καστ της σειράς και μεταξύ άλλων έγραψε ότι το Σάββατο έγινε το τελευταίο γύρισμα. Στην ανάρτησή του ευχαρίστησε όλους τους ηθοποιούς, τους συνεργάτες και τους συντελεστές της σειράς για όσα πέρασαν μαζί.

“Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες! Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!!!”, έγραψε ο Χάρης Ρώμας.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.