J2US: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά για την ένταση με τη Δέσποινα Βανδή – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένοι στην εκπομπή Καλοκαίρι #not ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, με την παρουσιάστρια να μιλά για την ένταση που υπήρξε με τη Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του τραγουδιού η Δέσποινα Βανδή είπε στο ντουέτο: “Με στεναχωρεί, με έχεις κάνει να νιώσω πολλές φορές ότι έχεις πάντα έναν αντίλογο σε ό,τι σου λέει ο άλλος, που το λέμε με καλή πρόθεση πραγματικά” ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να απαντά πως “όταν μου λέτε κάτι προφανώς το λέτε για να πάρω μια θέση. Το λέτε για να το πείτε μόνο; Να μην έχω κι εγώ άποψη; Είναι κακό να έχεις άποψη;”

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχολίασε για το περιστατικό: “Δεν κατάλαβα πού ήταν ο αντίλογος, τον έψαξα και κάθισα και είδα και το βίντεο, είπα ότι σέβομαι την άποψη των κριτών αλλά θέλουμε να σεβαστούν κι εκείνοι τη δική μας άποψη πώς εμείς εκφέρουμε ένα τραγούδι. Δεν ακούμε κάτι επί της ουσίας, μια κριτική για τη φωνή, την τονικότητα, την τοποθέτηση, ακούμε σχόλια για την έκφραση, μια αοριστία που στην αοριστία μπορείς πάντα να πεις ό,τι θέλεις, γιατί είναι αοριστία από μόνη της, από μόνη της ενέχει τη δυνατότητα να βρεις κάτι αρνητικό να πεις χωρίς να υπάρχει απαραίτητα”.

Δείτε το βίντεο από το Open TV:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ