Ησαΐας Ματιάμπα για τον ρατσισμό που έχει βιώσει – “Γιατί θα πρέπει να νιώθω άσχημα όταν ο άλλος περπατάει πιο γρήγορα;”

Για τον γιο του, την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και για τον ρατσισμό που βίωσε στο παρελθόν μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA και ανέφερε αρχικά το πόσο τον άλλαξε ο ερχομός του γιου του, Ηρακλή, ενώ αποκάλυψε ότι από μικρός ονειρευόταν να γίνει πατέρας, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί το πόσο δοτικός θα γινόταν.

«Ο ερχομός του γιου μου με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ. Από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας. Ήξερα ότι θα είμαι δοτικός, αλλά δεν ήξερα ότι θα είμαι τόσο δοτικός. Θα ήμουν ψυχολογικά ράκος, αν δεν είχα την οικογένειά μου. Η σύζυγός μου είναι η κολώνα του σπιτιού. Αν δεν υπήρχε η Βασιλική, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά» είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Σχετικά με τον πατέρα του και τον καιρό που έλειπε, ο Ησαΐας Ματιάμπα εκμυστηρεύτηκε: «Η βάση της παιδικής μου ηλικίας είναι η αγάπη, γύρω από αυτή -χαρούμενες εικόνες. Οι αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν καλύπτονταν από αυτά τα όμορφα γεγονότα. Ο πατέρας μου έλειπε 5 χρόνια. Όταν γύρισε ο πατέρας μου, δεν μπορούσα να τον δεχτώ, υπήρχε θυμός. Μου πήρε 3-4 χρόνια για να δεχτώ ότι ‘πρέπει να γυρίσεις σελίδα, δεν γίνεται να έχεις θυμό απέναντι στον πατέρα σου’. Μετά τον αγκάλιασα, τον δέχτηκα και άφησα στην άκρη τον θυμό”.

«Περπατούσα το βράδυ, όταν ήμουν πιο μικρός…και τώρα. Ο κόσμος φοβάται και νομίζει ότι θα του επιτεθείς και προχωράει πιο γρήγορα. Γιατί θα πρέπει εγώ να νιώθω άσχημα, όταν ο άλλος περπατάει πιο γρήγορα; Το να δεχτούμε κάποιον που δε μοιάζει με εμάς είναι μια τεράστια αλλαγή και ως προς την κοινωνία και ως προς τον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο Ησαΐας Ματιάμπα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ