Ιωάννης Παπαζήσης: Πως ένιωσε όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον γιο του, Ιάσονα, και το πως αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και περιέγραψε την πρώτη φορά που είδε το παιδί του μετά τη γέννα.

«Όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, δεν ένιωσα τίποτα. Όταν πήγα στο μαιευτήριο με όλο αυτό το άγχος και την αγωνία προσπαθούσα να νιώσω αυτό που λένε ότι όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς. Εγώ δεν το έπαθα, τον είδα είπα ωραίος είναι και βγήκα έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Αυτό που έπαθα εγώ με τον Ιάσονα είναι μετά τα 3,5 – 4, εκεί την πάτησα! Δεν υπάρχει στη ζωή μου τίποτα πιο όμορφο και σημαντικό» ανέφερε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Στη συνέχεια, όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και την πρώην σύντροφό του Βανέσα Αδαμοπούλου τόνισε: «Δεν νιώθω καθόλου ευχάριστα να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν μου αρέσει. Το ότι έχω μιλήσει δημόσια για τη μητέρα του παιδιού μου, θα το έκανα μέχρι να πεθάνω. Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα τη μητρότητα και θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που στη δική μου ζωή μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα. Είναι μια σπουδαία μητέρα».

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ