Ιωάννα Μαλέσκου: Το “καρφί” της Αντελίνας Βαρθακούρη για τον Χεζόνια

Ντυμένη στα πράσινα ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου στη σημερινή εκπομπή της, μία ημέρα μετά που ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής για 40ή φορά στην ιστορία του. Αυτό φρόντισε να το σχολιάσει η καλεσμένη του Love it Αντελίνα Βαρθακούρη, βάζοντας φωτιά στις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να έχει σχέση με τον Κροάτη μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια.

“Εγώ είμαι καλά, είμαι πολύ καλά, και εσύ είσαι καλά όμως” είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη μπαίνοντας στο πλατό. “Εδώ λέμε συνθήματα, “δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό…” είμαστε….” απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου με τη συνάδελφό της να προσθέτει: “Είμαστε καλά… με την Πανάθα αρχηγό”.

“Όχι, όχι, εσύ μιλάς για το μπάσκετ” τη διόρθωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

“Για το μπάσκετ… σε βλέπω και στα πράσινα και λέω έχουμε κάτι να γλεντήσουμε”.

“Είμαι ανθισμένη κατάλαβες; Και έχω πράσινη συνείδηση” γέλασε η παρουσιάστρια του Love it με την Αντελίνα να επιμένει: “Κοίταξε να δεις, εγώ τους αγαπώ όλους τους τηλεθεατές σου και μου και έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα… Πάρα πολλά! Θα βγεις Μαλέσκου, σε ικετεύουμε ρώτα, ο Χεζόνια μένει ή φεύγει;” γέλασε η Αντελίνα και η Μαλέσκου γελώντας τη διέκοψε: “Πες μου τα δικά σου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ