Ιωάννα Μαλέσκου: Μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το My Style Rocks – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ή αλλιώς η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης όπως την αποκαλούν, μίλησε στην εκπομπή του Open για το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι, το οποίο θα παρουσίαζε μαζί με τον Γιώργο Χρανιώτη αν δεν ακυρωνόταν λόγω του κορονοϊού, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση.

Αναφερόμενη στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι είπε ότι εκείνη θα παρουσίαζε και θα συντόνιζε τη διεξαγωγή του κορυφαίου θεσμού, ενώ σχετικά με τον κορονοϊό είπε ότι επικρατεί μια παγωμάρα. “Είναι κάτι αντιληπτό και αναμενόμενο γιατί εδώ κινούνταν για πολύ καιρό στους ρυθμούς αυτούς και σίγουρο τα τριήμερο με την κορύφωση ήταν κάτι που περίμεναν όλοι… Ήταν ένα πλήγμα και για την τοπική κοινωνία για τους ρυθμούς και για την τοπική οικονομία για την προετοιμασία που είχε γίνει. Ήταν κάτι επιβεβλημένο και μια απόφαση που έπρεπε να βρει όλους σύμφωνους όπως και έγινε” επεσήμανε για τη ματαίωση του Καρναβαλιού λόγω της επιδημίας.

Για την επιτυχία που έκανε στην ελληνική τηλεόραση και τα μελλοντικά της σχέδια ανέφερε: “Ευχαριστώ για τα λόγια και το ενδιαφέρον σας… Όσο για το αν θα έρθω στην Αθήνα, σίγουρα λόγω κορονοϊού δεν νομίζω ότι ενδείκνυνται οι μετακινήσεις από το καλοκαίρι βλέπουμε” αστειεύτηκε και υπογράμμισε ότι: “Όπου κι αν βρεθώ μελλοντικά στόχος είναι να δώσω το καλύτερο δυνατό της Ιωάννας στο αντικείμενο που αγαπώ, τη δουλειά που έχω επιλέξει, πάντοτε ακούω”.

“Για το My Style Rocks είχε γίνει μια όμορφη επικοινωνία και πρόταση, αλλά δεν θα γινόταν να τελεσφορήσει γιατί ήδη είχε ξεκινήσει η δική μου τηλεοπτική σεζόν και για κανένα λόγο όσο όμορφη και τιμητική και αν ήταν η πρόταση δεν θα μπορούσα να κρεμάσω ανθρώπους που έχουν επενδύσει και εμπιστευτεί το πρόσωπό μου, το θεωρώ αντιεπαγγελματικό και αντιδεοντολογικό”.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ