Ιωάννα Μαλέσκου: Γιατί τη… φυγάδευσαν μετά την εκπομπή

Ένταση επικράτησε με τον πρώην παίκτη του Survivor στον "αέρα" του Love it με την παρουσιάστρια να...

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο που προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής της με τον Τζέιμς Καφετζή και έτσι αποχώρησε από το στούντιο με σχεδόν κινηματογραφικό τρόπο. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε για να μην μιλήσει με τους δημοσιογράφους που την περίμεναν στωικά απέξω.

Μάλιστα, πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της ήταν ένας άγνωστος άνδρας με την παρουσιάστρια να λέγεται ότι περίμενε σε άλλο σημείο, εκτός στούντιο, να της φέρουν να το αυτοκίνητό της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέιμς Καφετζής ήταν καλεσμένος στο Love it την Τετάρτη και έδειξε τη δυσαρέσκειά του απέναντι στην παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της για όσα αρνητικά σχόλια είχαν κάνει εις βάρος του όσο καιρό αυτός ήταν στο Survivor. Η Ιωάννα Μαλέσκου του επεσήμανε ότι κάνει λάθος και τον παρότρυνε να ξαναδεί τα βίντεο για να επιβεβαιώσει ότι δεν ήταν η δική της εκπομπή που στρεφόταν εναντίον του πρώην παίκτη του reality επιβίωσης. Η παρουσιάστρια, επιπλέον, εξέφρασε τη λύπη της λέγοντας ότι ο Τζέιμς τη στεναχώρησε πολύ σημειώνοντας ακόμη ότι ο καλεσμένος της σπανίως την κοίταζε στα μάτια ενώ διαρκώς κοιτούσε το ρολόι του. Πριν προλάβει να κλείσει τον λόγο της αποχαιρετώντας τον εκείνος σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο. Σήμερα, ερωτώμενος από δημοσιογράφο του Open γιατί πήγε αφού δεν ήθελε, αυτός απάντησε “γιατί έχω υπογράψει”.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google