I’m a Celebrity… Get Me Out of Here: Σοβαρός τραυματισμός του Νίκου Βαμβακούλα – «Ζαλίστηκα, έναν γιατρό» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια αναμέτρηση για δυο βρέθηκαν αντιμέτωποι στο I’m a Celebrity… Get Me Out of Here της Τετάρτης, ο Νίκος Βαμβακούλας και ο Γιώργος Χειμωνέτος ως οι νέοι αρχηγοί των δυο ομάδων. Τα πράγματα όμως για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή δεν εκτυλίχθηκαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Κι αυτό μιας και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας του στον αέρα, ο Νίκος Βαμβακούλας χτύπησε το πόδι του με αποτέλεσμα να «μείνει» προτού πηδήξει και πάλι στην αιωρούμενη μπασκέτα που βρισκόταν σε πολύ μεγάλο ύψος από το έδαφος. «Αχ, μάνα μου! Αχ! Δεν είμαι καλά! Πάρτε με» φώναξε αρχικά ο παίκτης του Celebrity.

«Δεν μπορώ… Δεν μπορώ, ζαλίστηκα. Ζαλίστηκα. Δεν μπορώ! Ζαλίζομαι! Γιατρό, δεν μπορώ» σημείωσε ο Νίκος Βαμβακούλας όταν έφτασε στην αρχή της εξέδρας με την βοήθεια του Γιώργου Χειμωνέτου. Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε στο ιατρικό προσωπικό προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Είχαμε δυστυχώς τον τραυματισμό του Νίκου Βαμβακούλα, ο οποίος μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να εκτιμηθεί η κατάσταση του» τόνισε ο παρουσιαστής του Celebrity, Γιώργος Λιανός στους υπόλοιπους παίκτες για να δώσει συνέχεια στη νέα αναμέτρηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ