Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Το ξέσπασμά της για τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο προκάλεσαν οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα στην εκπομπή “Tik Talk” και τον Αντώνη Σρόιτερ σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όπως είναι γνωστό η ηθοποιός έχει ταχθεί υπέρ του συναδέλφου της και στην εκπομπή εξήγησε τι σημαίνει το “κάτω τα χέρια” που έγραψε σε ανάρτησή της.

Τα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα προκάλεσαν το ξέσπασμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία παρουσιάζει την εκπομπή Pop Up.

“Αν θυμάμαι καλά η Βάνα Μπάρμπα είχε πει ότι το 2017 την είχε παρενοχλήσει ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, πολύ γνωστός στον χώρο του, άσχετα με το τι έχει συμβεί τελικά και είναι κατηγορούμενος”, τόνισε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πρόσθεσε:

“Έχει προσφέρει πάρα πολλά, αλλά έχει αυτή την τεράστια εξουσία, που μπορείς πραγματικά σε ορισμένες περιπτώσεις να την κάνεις ό,τι θες. Όχι, λυπάμαι, δεν μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις. Όλοι οι άνθρωποι φαίνονται όταν τους δώσεις εξουσία στα χέρια τους τι θα κάνουν και πώς θα σου φερθούν. Μπορεί να προσφέρουν πολύ φως σε ένα σίριαλ ή σε μια δουλειά και να είναι πολύ σκοτεινοί μέσα τους. Πολλοί άνθρωποι έχουν προσωπείο. Δεν είμαστε ούτε δικαστήριο ούτε κανείς μπορεί να πει αν είναι ένοχος ή αθώος ο κος Φιλιππίδης. Όπως λοιπόν απαγορεύεται να περνάμε τα όρια της Δικαιοσύνης και να πούμε ότι είναι ένοχος, απαγορεύεται να λέμε ότι είναι και αθώος και απαγορεύεται να λέμε ότι είναι υποκριτές άνθρωποι που φοβόντουσαν 10-15 χρόνια να πάνε απέναντι σε αυτή την τεράστια εξουσία που αποδέχεστε. Αυτό έχω να πω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ