Η Ζέτα μιλάει στον Γρηγόρη για το φλερτ

Η Ζέτα μιλάει στον Γρηγόρη για το φλερτ

Την Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 22:30, o Γρηγόρης Αρναούτογλου και η παρέα του «Όμορφου Κόσμου²» μιλούν για το φλερτ του τότε και του σήμερα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντάει σε Αθήνα και Ρόδο παλιούς και νέους εραστές της «τέχνης του φλερτ» και επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει την συμπεριφορά των αντρών απέναντι στις γυναίκες. Πώς έχει αλλάξει ο τρόπος που ερωτοτροπούν οι νέοι του σήμερα; Πώς τα παλιά «καμάκια» έριχναν τις μαγικές ατάκες τους στα ίσια, σ’ ένα κόσμο όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ακούγονταν εξωπραγματικά;

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για τους τρόπους που την προσεγγίζουν, τους κρυφούς θαυμαστές της και αξιολογεί τις διάφορες ατάκες καμακιού που της λέει ο Γρηγόρης.

 

Ακόμη, μέλη της ομάδας του «Κάψε το Σενάριο» και η Χαρά Μακρυστάθη από τα «Κλεμμένα Όνειρα» αποτυπώνουν με τον δικό τους τρόπο τις διάφορες μεθόδους ερωτικής προσέγγισης, με ένα παιχνίδι. Ο Γρηγόρης μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, τον Ζήση Ρούμπο και τον Γιώργο Βαγιάτα παίζουν ένα ιδιαίτερο « Ραντεβού στα Τυφλά», διεκδικώντας το ενδιαφέρον της Χαράς και παρουσιάζουν τα πιο καμένα σενάρια καμακιού που υπάρχουν.

Μικρόφωνο στο χέρι, σακίδιο στην πλάτη, προορισμός τα πιο απίθανα μέρη της Ελλάδας και συναντήσεις με όμορφους ανθρώπους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ