Η συγκινητική αναφορά της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της στον Alpha έκανε γνωστό ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.

Ο επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης του Alpha αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

“Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα φίλοι και γνωστοί για την είδηση που βγάλαμε πρώτοι για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, εγώ συνδέομαι προσωπικά με την ανιψιά του την Ελίνα Αλεξανδράτου. Είναι κόρη της μονάκριβης αδελφής του. Είμαστε πολύ καλές φίλες, εκείνη μου έστειλε την είδηση. Την διασταυρώνουμε, μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες και θα επανέλθουμε. Ένας άνθρωπος με γεμάτη ζωή, με πολλά χιλιόμετρα στον επιχειρηματικό κόσμο, με μεγάλη γενναιοδωρία στην ψυχή” ανέφερε η παρουσιάστρια.

“Εδώ στον Alpha όσοι τον είχαμε γνωρίσει νιώθουμε πολύ τυχεροί” πρόσθεσε λέγοντας ότι έδινε μια σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. “Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Πολλοί περίμεναν ότι αυτή η είδηση θα είχε συμβεί νωρίτερα. Ήταν μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή” κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ