Η Σπυροπούλου για την τηλεόραση

Η Σπυροπούλου για την τηλεόραση

Το νέο μέλος της παρέας του “Μες στη Καλή Χαρά”, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε στο περιοδικό “Hello!” για την τηλεόραση και τις νέες επαγγελματικές προκλήσεις της ζωής της.

Πώς νιώθεις που συμμετέχεις στο “Μες την καλή χαρά”;

Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που μου έγινε αυτή η πρόταση από τον Alpha, ο οποίος σε μια πολύ δύσκολη εποχή προτείνει στους τηλεθεατές νεά πρόσωπα, στα οποία δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αυτόν τον χώρο. Ταυτόχρονα είμαι πολύ αγχωμένη γιατί δεν έχω τηλεοπτική εμπειρία και θέλω να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα γίνεται στις απαιτήσεις της εκπομπής και φυσικά να μην απογοητεύσω όσους με εμπιστεύτηκαν γι΄ αυτήν τη θέση. Το “Μες τη καλή χαρά” είναι μια προτόγνωρη εμπειρία για μένα γιατί τώρα ουσιαστικά κάνω τα πρώτα μου βήματα στην τηλεοπτική παρουσία. Έπεσα κατευθείαν στα βαθιά, γιατί παίρνω το βάπτισμα του πυρός συμμετέχοντας σε μια live εκπομπή που σαφώς είναι πολύ πιο δύσκολη από τη μαγνητοσκοπημένη.

Πώς είναι η σχέση σου με την Ναταλία Γερμανού και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής;

Όλοι με υποδέχτηκαν πολύ θερμά και αμέσως από το πρώτο on με έκαναν να αισθανθώ πολύ άνετα. Το κλίμα στην εκπομπή είναι πάρα πολύ θετικό και φιλικό κι όλοι με υποστηρίζουν και με προσέχουν πολύ. Μαθαίνω πάρα πολλά δίπλα στη Ναταλία, η οποία είναι μια πολύ έμπειρη και ικανή παρουσιάστρια, αλλά και από τα υπόλοιπα παιδιά της εκπομπής. Δίχως αμφιβολία, το “Μες τη καλή Χαρά” είναι για μένα το πιο δυνατό και όμορφο ξεκίνημα.

Πώς φαντάζεσαι το μέλλον σου στην τηλεόραση;

Αν σας πω ότι δεν κάνω σχέδια για το μέλλον και ότι δεν έχω φιλοδοξίες θα είναι ψέμματα. Ο κάθε άνθρωπος, εάν θέλει να επιτύχει στη ζωή του, κάνει όνειρα. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσω για κάτι τέτοιο. Σίγουρα στόχος μου δεν είναι να έχω παρουσία στην τηλεόραση μόνο για ένα χρόνο, αλλά να καταφέρω με πολλή δουλειά και προσπάθεια να έχω διάρκεια.

Λένε ότι ο χώρος των media είναι πολύ σκληρός. Έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες;

Φυσικά αντιμετωπίζω δυσκολίες γιατί τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα στο χώρο και όλα μου φαίνονται πολύ καινούργια. Δεν σας κρύβω ότι μετά το τέλος κάθε εκπομπής την παρακολουθώ σε DVD στο σπίτι μου ώστε να μπορώ να εντοπίζω τα λάθη που έκανα και να τα διορθώσω την επόμενη φορά. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι και ξέρω ότι ακόμα έχω πολλά να μάθω”.

Πηγή: HELLO!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ