Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: “Φορολογική ασφυξία!” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι μπαίνουν “στο στόχαστρο εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ τον χρόνο”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “με τον νέο νόμο θα θεωρείσαι “πλούσιος” με μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ”. Η Realnews επισημαίνει: “Πάνω από 4 εκατ. φορολογούμενοι θα πληρώσουν αυξημένους φόρους, σύμφωνα με τους νέους συντελεστές φορολόγησης, με στόχο να εισπραχθούν επιπλέον 3 δισ. ευρώ”. 

Επίσης η εφημερίδα σημειώνει ότι “καταργούνται όλες οι φοροαπαλλαγές και επανεξετάζεται το σύνολο των προνοιακών επιδομάτων για να εξοικονομηθούν 3,6 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση”, ενώ “αυξάνονται οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης σε ποτά, τσιγάρα και καύσιμα, ως ισοδύναμο μέτρο για να καλυφθεί η “μαύρη τρύπα” στα ασφαλιστικά ταμεία”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρεται στη Νέα Δημοκρατία και έχει τίτλο: “Δεν χρειάζεται μόνο αρχηγό…”. Ο Ν.Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: “Η εκλογή νέου Προέδρου στη Ν.Δ. δεν είναι -όπως πολλοί πιστεύουν- ένα θέμα αποκλειστικά κομματικό. Δεν είναι ένα θέμα στενά «παραταξιακό». Η ύπαρξη ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης, ικανής να αποτελέσει ανα πάσα στιγμή αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας, είναι εθνική ανάγκη και δημοκρατική επιταγή”.

Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης γράφει ότι “οι ψηφοφόροι του 35,5% ξεπέρασαν σε επαναστατικότητα την ηγεσία τους. Άρα ο Αλέξης Τσίπρας καλείται να κάνει τάχιστα τις τολμηρές αλλαγές που του υπαγορεύονται εκ των κάτω, όσο και αν το ΣΥΣΤΗΜΑ παραμένει ισχυρό και λίαν εκδικητικό. Πολύ περισσότερο που στους κόλπους της κυβέρνησης εμφωλεύει η δύστροπη ομάδα των «53». Όπως και στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας εμφωλεύει η παλιά ηγετική «μούχλα» που ροκανίζει ,με τη μέθοδο της «φονικής αγάπης», τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, παρ’ όλο που την οδήγησε από το 19% στο 28% . Λάθος του Τσίπρα, σημειώνει ο αρθρογράφος ,ότι βιάστηκε να αποκλείσει τη συνεργασία με τον «Βαγγέλη» και τώρα παιδεύεται να εξασφαλίσει σίγουρη πλειοψηφία. Ίσως όμως οι άλλοι τέσσερις της ανώτατης εξουσίας τον βοηθήσουν να βρει τη θαυματουργή συνταγή, έτσι που η δόλια πατρίδα να ξεκινήσει την πορεία της για ένα λαμπρό μέλλον….”

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κόντρα Μεϊμαράκη-Σαμαρά και στη μέση ο Καραμανλής. Βγήκαν τα μαχαίρια στη Ν.Δ. Επίσης: συνέντευξη Νικήτα Κακλαμάνη: “Η Ν.Δ. δεν χρειάζεται έναν αντι-Τσίπρα. Θεός φυλάξοι”.

– Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε Σουλτς και Πιτέλα: “Είμαι ανοικτός σε διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας με το ΠΑΣΟΚ. Αρκεί να…”

– Νίκος Βούτσης, Υποψήφιος πρόεδρος της Βουλής: “Η Αριστερά διαχρονικά έχει δεσμευτεί για την αλλαγή του εκλογικού νόμου”.

– Μπέττυ Μπαζιάνα: “Ας κριθώ για αυτό που είμαι και για αυτό που πράττω, όχι για τον σύζυγό μου”. Τι απαντά στους επικριτές της η σύζυγος του πρωθυπουργού για τον διορισμό της ως καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

– Και ρατσιστής και… χουντικός; Ο υφυπουργός των 12 ωρών Δημήτρης Καμμένος αρνείται να διαψεύσει τη συνάντηση του με αρχιβασανιστή της χούντας.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Επιτέλους λύθηκε ένας γρίφος που βασανίζει το έθνος από την εποχή που ο Πιλάτος ρώτησε τον Ιησού “τι έστιν η αλήθεια”. Η αλήθεια είναι ότι πλούσιος στην Ελλάδα θεωρείται όποιος βγάζει πάνω από 30.000 ευρώ. Πριν όμως αρχίσουν οι εορτασμοί για αυτήν την ανακάλυψη-αποκάλυψη, το ξανασκέφθηκε ο κ. Κατρούγκαλος και πλούσιοι άρχισαν να τυγχάνουν όσοι βγάζουν πάνω από 20.000 ευρώ. Στην επόμενη σκέψη Κατρούγκαλου η ώρα θα είναι…για γεμιστά!”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Το χρυσό παλάτι του εμίρη. Οι πρώτες φωτογραφίες από το ανάκτορο του Αλ Θάνι στην Κέρκυρα. Ο εμίρης του Κατάρ Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Θάνι και η σύζυγός του Σεϊχα Μοζάχ έφτιαξαν στο Νησί των Φαιάκων τον “παράδεισο” τους που εντυπωσιάζει με τη χλιδή του, τα ψηφιδωτά του και τους επιβλητικούς χώρους του.

– “Δεν χωρίσαμε ποτέ!”. Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου διαψεύδουν στον φιλικό τους κύκλο ότι έπαψαν να είναι ζευγάρι και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Αμερική.

– “Δεν λέω “όχι” σε ένα νέο έρωτα”. Η Κάτια Δανδουλάκη κάνει απολογισμό ζωής στην “R” και μιλά για την καριέρα της, τη… λάσπη που δέχτηκε, τις παραστάσεις της στο Λονδίνο, ενώ δεν αποκλείει μια νέα σχέση.

– Καυτό ειδύλλιο για Νικολέττα-Ιάσονα. Η παρουσιάστρια-ηθοποιός Ν. Ράλλη και ο επιχειρηματίας Ι. Μιχόπουλος ζουν έναν μεγάλο έρωτα, αποφεύγοντας τους παπαράτσι.

– “Χαίρομαι την ελευθερία μου”. Η γοητευτική τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου δηλώνει μόνη και εκφράζει την επιθυμία της να βρει τον ιδανικό σύντροφο. 

 

 

 

 

Σήμερα στη Realnews: Compact Disc Club-Emotions, Harper’s Bazaar και Ιστορικά

COMPACT DISC CLUB – “EMOTIONS”

To compact disc club γιορτάζει τα 20 χρόνια του και προσφέρει αποκλειστικά και δωρεάν τις μοναδικές συλλογές που αγαπήσατε σε συλλεκτικές εκδόσεις.

Σήμερα: Emotions η απόλυτα ατμοσφαιρική συλλογή σε 2 CD.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

 

HARPER’S BAZAAR

Το κορυφαίο περιοδικό μόδας στον κόσμο παρουσιάζει τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ της νέας σεζόν.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το κορυφαίο περιοδικό ιστορίας στην Ελλάδα κάθε Κυριακή στη Realnews.

Σήμερα: Ο Εθνικός διχασμός και η ρήξη του Ελευθέριου Βενιζέλου με τον Βασιλιά Κωνσταντίνο, ο Καποδίστριας και η εκπαιδευτική πολιτική του, οι Βουλγαρικές βλέψεις στην ελληνική Μακεδονία, η ελληνική κοινότητα του Καΐρου και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ