Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: “Φρένο Μοσκοβισί σε Σόιμπλε και ΔΝΤ”, κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία φιλοξενεί βαρυσήμαντη συνέντευξη του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε..

Ο Πιέρ Μοσκοβισί δηλώνει στη Realnews:

– “Η χώρα ανακάμπτει αργά, αλλά πηγαίνει καλύτερα, επιτέλους. Θα πρέπει να αναγνωριστούν οι προσπάθειές της και δεν πρέπει να παραδοθούμε στην πρόκληση ορισμένων που ζητούν ολοένα και περισσότερα μέτρα ή επιπλέον σφίξιμο του ζωναριού.

– Είναι φυσιολογικό να ζητάμε η Ελλάδα να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις της, αλλά μόνο τις δεσμεύσεις της. Όχι διαρκώς επιπλέον απαιτήσεις.

– Θα πρέπει να κλείσουμε γρήγορα τη δεύτερη αξιολόγηση, μέσα στους επόμενους μήνες, και να εξετάσουμε τις προϋποθέσεις ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Κουράγιο, το νέο εθνικό θαύμα δεν είναι μακριά!”, και αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο ελληνικός λαός, αποκαμωμένος από την εφτάχρονη κρίση και παγωμένος από τις φαγωμάρες των δανειστών του, προσδοκά από τους θρονιασμένους στις καρέκλες τους πολιτικούς αρχηγούς μια ΥΣΤΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκάλυψη-σοκ: Ο Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στον Σώρρα λίγα λεπτά μετά το έγκλημα. Οι Αρχές αναζητούν το περιεχόμενο της συνομιλίας των 323 δευτερολέπτων που είχε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία με τον μέχρι τότε αρχηγό του.

– Το FBI στην Αθήνα για τις μίζες της Novartis. Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα εμβάσματα έξι στελεχών της εταιρείας εντός και εκτός Ελλάδας.

– Ο Νίκος Κοτζιάς στην “R” για το Κυπριακό: “Η Τουρκία πρέπει να αντιληφθεί ότι στον σύγχρονο κόσμο δεν μπορεί τρίτο κράτος να ελέγχει κράτος – μέλος της Ε.Ε.”.

– Δημήτρης Σταμάτης: “Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πολιτικό βέρτιγκο”.

– “Μας επιτέθηκαν με γροθιές και κλοτσιές”. Οι μαρτυρίες στην “R” των δασκάλων που δέχθηκαν επίθεση από χρυσαυγίτες στο δημοτικό σχολείο Περάματος.

– Νέα δεδομένα στην υπόθεση Παντελίδη. Ενδείξεις για DNA της Φρόσως Κυριάκου στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ. Τι αποκαλύπτει η έκθεση του πραγματογνώμονα της οικογένειας, που επιμένει ότι δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Γύρω στα 167 δισ. έχουν απολέσει οι Ελληνες από την αρχή της κρίσης. Ένα ΑΕΠ!! Εν τέλει οι Γερμανοί μάς τρώνε σήμερα, περισσότερα απ’ όσα μάς έφαγαν στην Κατοχή. Τώρα, αν οι συνεργάτες τους ήταν περισσότεροι τότε παρά στις μέρες μας, είναι ένα ερώτημα που, καλό για όλους θα ήταν, να μην απαντηθεί ποτέ…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Η εκρηκτική Πάολα αποκαλύπτεται στον Γιώργο Λιάνη: “Αντρας είναι αυτός που ξέρει να πληρώνει αυτά που γουστάρει”. “Η εποχή επιζητά… καλογδυμένες, αλλά εγώ έχω όρια!”. “Ο Καζαντζίδης έκανε κατάχρηση στον πόνο και στην αδικία”.

– “Με κούρασε η Λίντσεϊ Λόχαν!”. Ο επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου δήλωσε στον φιλικό του κύκλο πως χώρισε τη χολιγουντιανή σταρ γιατί ήταν εξαιρετικά απαιτητική και κυκλοθυμική.

– Ο γάμος μπορεί να περιμένει. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και έναν μήνα συγκατοικούν, αλλά δεν νιώθουν ακόμα έτοιμοι να συζητήσουν για… βέρες, όπως τονίζουν στο στενό περιβάλλον τους.

– Γνώρισε τον Ρένο στους γονείς της. Η ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου ταξίδεψε με τον αγαπημένο της Ρ. Ρώτα στη Θεσσαλονίκη, για να τον συστήσει στην οικογένειά της.

– Είναι single και έξαλλη με τις φήμες. Εξοργισμένη είναι η Νικολέττα Ράλλη με δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει βρει παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά μετά τον χωρισμό της.

 

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ