Η Realnews σήμερα 11/8/2019

Με τίτλο: «1 δισ. ευρώ στα… σκουπίδια!», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα φέρνει στο φως επιστολή – κόλαφο από τις Βρυξέλλες, η οποία κάνει λόγο για μεγάλες ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης και επιτακτική ανάγκη να δράσει άμεσα η σημερινή.

Η Realnews αποκαλύπτει την ηχηρή προειδοποίηση από τον επίτροπο Γιοχάνες Χαν προς το ελληνικό υπουργείο Ανάπτυξης για τον κίνδυνο απώλειας ευρωπαϊκών κονδυλίων 1 δισ. ευρώ από την αδυναμία διαχείρισης των απορριμμάτων και τουλάχιστον άλλου 1 δισ. ευρώ στους τομείς της ψηφιακής πολιτικής και των logistics.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κόκκινος συναγερμός για το μεταναστευτικό. Εκρηκτική αύξηση των ροών τον Ιούλιο.

– Υπό διάλυση η Χρυσή Αυγή. Αποχωρούν στελέχη, κλείνουν γραφεία, ενώ έπεσε και το site.

– Σωκράτης Φάμελλος: «Οι πρώτες κινήσεις της Ν.Δ. αποτελούν μια χοντροκομμένη προσπάθεια κομματικοποίησης και ελέγχου του κράτους με λογικές της Δεξιάς του ’50».

– Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Δεν θα ανεχθούμε την οποιαδήποτε αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και οι όποιες μονομερείς ενέργειες δεν θα μείνουν αναπάντητες».

– Πώς θα πληρωθούν τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.

– 7 επενδυτές για τα υδροπλάνα.

– Νεκροταφείο ασθενοφόρων στο «Σωτηρία». Πάνω από 100 οχήματα παραμένουν εγκαταλελειμμένα στο προαύλιο του νοσοκομείου, τη στιγμή που όλη η Αττική καλύπτεται από μόλις 40 ασθενοφόρα.

– Τραγωδία στην Ικαρία: 5 θανάσιμες ατυχίες για την 34χρονη αστροφυσικό.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ετοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Πρόταση γάμου για τη Μαρία. Εναν χρόνο δυνατής αγάπης συμπλήρωσαν η παρουσιάστρια Μ. Ηλιάκη και ο γυναικολόγος Στέλιος Μανουσάκης και σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται επισημοποίηση του δεσμού τους.

– «Οταν μου ρίχνουν μαχαιριά, γυρίζω ανάποδα το μαχαίρι». Η λαμπερή και σέξι Μαρία Κορινθίου απαντά σε όσους την κρίνουν αρνητικά και μιλά για τον χρόνο που περνά, αλλά και για την οικογένειά της, που την κάνει ευτυχισμένη.

– Η υποκριτική την καλεί. Σε δίλημμα βρίσκεται η μελαχρινή καλλονή Νικολέττα Ράλλη, που δέχθηκε πρόταση να παίξει στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

– «Οι σχέσεις δοκιμάζονται». Η Θεοφανία Παπαθωμά μιλά στην « για τις ισορροπίες του έρωτα και αποκαλύπτει το όνομα που διάλεξε μαζί με τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο για την κόρη τους.

– Στην Πάρο μετά τον χωρισμό. Η φρεσκοχωρισμένη Μόνικα Μπελούτσι απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στις Κυκλάδες με τη 15χρονη κόρη της, Ντεβά Κασέλ.

– Ο «χάρτης» διακοπών των διασήμων.

– Παιχνίδια στη θάλασσα. Η χρυσή ολυμπιονίκης του στίβου Φανή Χαλκιά χαίρεται ξένοιαστες στιγμές με τον μονάκριβο γιο της Πέτρο και με τον σύζυγό της Λούη Καραμάνο στη Μάνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ