Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “Ζήσε Μάη μου…” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ότι “οι Βρυξέλλες προβλέπουν εκταμίευση στο Eurogroup στις 22/5”.

Η εφημερίδα επισημαίνει τον “κίνδυνο να χαθεί και η συνεδρίαση της ΕΚΤ της 27ης Απριλίου για την ποσοτική χαλάρωση”.

Σύμφωνα με το πολυσέλιδο ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews:

– “Για να λάβει τη δόση η Αθήνα τον Μάιο θα πρέπει η τεχνική συμφωνία με τους δανειστές να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Απριλίου και μετά να ψηφιστούν τα μέτρα από τη Βουλή”.

– “Έντονες ανησυχίες για την παράταση της αβεβαιότητας εκφράζουν κορυφαία στελέχη των ελληνικών τραπεζών, καθώς αυξάνονται τα “κόκκινα” δάνεια και μειώνονται οι καταθέσεις”.

– “Το ΔΝΤ πιέζει για μείωση του αφορολόγητου ορίου και περικοπή της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις νωρίτερα, δηλαδή από το 2018”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Η ζωή είναι ακόμη πιο ωραία όσο είσαι ενάντια στο ρεύμα”. Ο Χρ. Πασαλάρης στο άρθρο του “καταγράφει τις μεγάλες στιγμές αντίστασης του ελληνικού λαού στα 100 χρόνια των αγώνων του”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ευάγγελος Μεϊμαράκης: “Δεν πρόκειται να μιλήσω ξανά εκτός κι αν με γαργαλήσουν”.

– Δημήτρης Κουτσούμπας: “Συνεχή θερμά επεισόδια στο Αιγαίο μπορεί να πυροδοτήσουν εμπλοκή και άλλων βαλκανικών χωρών”.

– Όλγα Γεροβασίλη: “Παράλογες απαιτήσεις δεν πρόκειται να δεχθούμε. Γνώμονα έχουμε διαρκώς το συμφέρον του λαού μας και της πατρίδας μας”.

– Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου: “Το αίτημά μας για εκλογές δεν είναι αντιπολιτευτικό, είναι εθνικό. Και αφορά την επιβίωσή μας”.

– 10 μαρτυρίες “κλειδιά” για τη σύλληψη του μανιακού δολοφόνου. Τι στοιχεία έδωσαν οι οδηγοί ταξί για τον δράστη στην ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, η Realnews δημοσιεύει πολυσέλιδο ρεπορτάζ για το τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό που συγκλόνισε τη χώρα:

– Η εξομολόγηση του Υπάτιου Πατμανόγλου στον Γιώργο Λιάνη: “Γιατί συγχώρεσα από την πρώτη στιγμή τον οδηγό της Porsche”.

– Το δράμα των άλλων δύο οικογενειών. Η επόμενη μέρα της τραγωδίας για τον “Mr. Jumbo”.

– Μαζί και στον θάνατο… Ποιος ήταν ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο άτυχος συνοδηγός του νεαρού Βακάκη.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Δανειστές, δυνάστες, βασανιστές, δήμιοι, τρομοκράτες, εκβιαστές, ύαινες, αφιλοσόφητοι, ωμοφάγοι, θεοστυγείς, τσιμπούρια, βδέλλες, βαμπίρ, χιτλερίσκοι, σταυρωτήδες, τύραννοι, αντεροβγάλτες, σήριαλ κίλερς, ξυλοσχίστες, ψάχνω λέξεις και βρίσκω πολλές…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Σκάει… Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο. Το καλύτερο “δώρο” για τον Σάκη Τανιμανίδη. Η εκθαμβωτική Χριστίνα αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για να ταξιδέψει στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής και να βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

– Διπλό μυστήριο για Γιάννη και Βάσω. Ο Γ. Εμμανουλίδης και η Β. Κολλιδά ετοιμάζονται για τον θρησκευτικό τους γάμο, αλλά και για τη βάφτιση της κόρης τους, που θα γίνουν το καλοκαίρι στην Πάρο.

– “Δεν κάνω παζάρια στον έρωτα”. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκαθαρίζει στην “R” πως σε θέματα καρδιάς είναι απόλυτη και διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν έτοιμη να παντρευτεί.

– “Δεν ζω μόνο για το θέατρο”. Η σπουδαία ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποκαλύπτει στην “R” τα επαγγελματικά σχέδιά της και τη σημασία που δίνει στη συντροφικότητα και την αγάπη.

– Το κορίτσι του Κωστή. Η πιανίστρια Νεφέλη Μούσουρα έχει… κλέψει την καρδιά του τραγουδοποιού Κωστή Μαραβέγια, που έχει μάτια μόνο για εκείνη.

– Ο πελαργός έρχεται. Η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί.

– Βάφτιση στο Αίγιο μετά το Πάσχα. Ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου θα δώσουν το όνομα Κωνσταντίνος στον γιο τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ