Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Ολο το σχέδιο για τα F-35» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το χρονοδιάγραμμα για την προμήθεια των μαχητικών πέμπτης γενιάς από τις ΗΠΑ.

– Μέσα στον Ιούνιο θα αποσταλεί από την Αθήνα στο αμερικανικό υπουργείο Αμυνας το αίτημα για την απόκτηση των πολεμικών αεροσκαφών.

– Πρόταση – έκπληξη από τη Lockheed Martin για στρατηγική συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

– Το πολυετές πλάνο που θα θέσει σε εφαρμογή η στρατιωτική ηγεσία, εφόσον «κλειδώσει» η παραγγελία των μαχητικών. Στην Ανδραβίδα η επικρατέστερη τοποθεσία για τη νέα βάση τους.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Aποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Δένδια στην «R»: «Παρουσίασα στον κ. Μπλίνκεν αδιάσειστα τεκμήρια της τουρκικής παραβατικότητας». «Ενημέρωσα ενδελεχώς τον Αμερικανό ομόλογό μου για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών.

– Τα παζάρια του Ερντογάν και το σκανδιναβικό σταυρόλεξο! Τι επιδιώκει ο Τούρκος Πρόεδρος με το βέτο για την ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

– Ερχονται αναδρομικά για 60.000 συνταξιούχους. Θα δοθούν σε ασφαλισμένους του ΙΚΑ, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους γιατρούς – μηχανικούς.

– Εφιαλτικές προβλέψεις για το ράλι των καυσίμων: Συναγερμός για την τιμή της βενζίνης. Εκτίναξη της αμόλυβδης στα 2,8 ευρώ το λίτρο προβλέπει έκθεση που έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου. Τη σύναψη συμφωνίας κυρίων με τα διυλιστήρια επιδιώκει η κυβέρνηση με στόχο τη μείωση, στη νησιωτική Ελλάδα, κατά 15%.

– Οι δύο παραλλαγές της Ομικρον που ανησυχούν τους επιστήμονες. Τι προβλέπουν οι ειδικοί για την εξέλιξη της πανδημίας τους επόμενους μήνες.

– Νάσος Ηλιόπουλος: «Η έλλειψη σχεδιασμού και στρατηγικού σχεδίου στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης δεν μπορεί να κρυφτεί από μια κούρσα εξοπλισμών».

– Η «διπλή δολοφονία» της Τζωρτζίνας. Τι αποκαλύπτουν στην «R» ιατροδικαστικές πηγές.

– Αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τους νταήδες του σχολείου! Στο μικροσκόπιο των Αρχών 10 συμμαθητές του άτυχου Μάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ