Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «”Καζάνι” που βράζει η Τουρκία» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αναφέρεται στο εκλογικό θρίλερ και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η οριακή αναμέτρηση μεταξύ Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου και το νέο τοπίο που διαμορφώνεται μετά την αποχώρηση του κεμαλιστή Μουχαρέμ Ιντζέ από την εκλογική κούρσα.

– Το τεταμένο κλίμα και η οξύτατη πόλωση στη γειτονική χώρα, οι ανησυχίες για νοθεία και οι φόβοι για έκτροπα και εσωτερικές συγκρούσεις, αν ο Τούρκος Πρόεδρος δεν αποδεχθεί ενδεχόμενη ήττα του.

– Οι εκτιμήσεις διπλωματών και πολιτικών αναλυτών για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η επόμενη τουρκική κυβέρνηση απέναντι σε Ελλάδα και Δύση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη: Χυδαία πρόκληση Ράμα σε βάρος της ελληνικής μειονότητας.

– Εκλογές 2023: Απομακρύνονται τα σενάρια συνεργασιών. Στρατηγική αυτοδυναμίας στη δεύτερη κάλπη από τη Ν.Δ. Το ντιμπέιτ θόλωσε το τοπίο για την προοδευτική διακυβέρνηση που επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ.

– Αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην «R»: «Εχουμε ουσιαστικές πολιτικές και αξιακές διαφορές με τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα». «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση της εξουσίας για την εξουσία. Oμως, θα πρέπει να καταλάβουν ότι η λεηλασία του ΠΑΣΟΚ τελείωσε». «Με ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, θα αναζητήσουμε προγραμματικές συγκλίσεις και πρόσωπα κοινής αποδοχής».

– Πότε και πώς θα πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις. Το σχέδιο του ΕΦΚΑ για να διεκπεραιωθούν 45.000 εκκρεμείς αιτήσεις μέχρι το τέλος Αυγούστου. Μέχρι το τέλος Μαΐου θα καταβληθούν και εφάπαξ σε 3.000 δικαιούχους. Αναλυτικά παραδείγματα με τα ποσά που θα λάβουν.

– Μιλούν στην «R»: Κυριάκος Πιερρακάκης, Κώστας Ζαχαριάδης, Σεμίνα Διγενή.

– Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εκείνο το βράδυ ήταν σαν να με αποχαιρετούσε». Η φίλη και γειτόνισσα της Καρολάιν μιλά στην «R» για τα νέα στοιχεία που κατέθεσε στο δικαστήριο. Ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε η άτυχη 20χρονη και τι της εκμυστηρεύθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

– Δολοφονία Γ. Καραϊβάζ: Ο «σύνδεσμος» των εκτελεστών στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται στον άνθρωπο που συνομιλούσε με τους δύο προφυλακισμένους, αλλά και με τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό.

– Θάνατος βρέφους στην Αρτα: «Επαθα μπλακ άουτ…». Τι ανέφερε στην απολογία του ο 37χρονος πατέρας.

Realnews

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ