Η Realnews σήμερα 6/8/2017

Με τίτλο: «“Κούρεμα” δανείων από 50% έως 80%», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει «τι θα ισχύσει για καταναλωτικά και τι για στεγαστικά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Με περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια θα προσδιορίζεται το ποσοστό της διαγραφής για «κόκκινα» χρέη από κάρτες, υπεραναλήψεις και καταναλωτικά δάνεια έως 20.000 ευρώ που δεν έχουν υποθήκη.

– Επιμήκυνση έως 40 έτη και μείωση επιτοκίου προβλέπει η ρύθμιση για τα μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά.

– Για τα μεγάλα δάνεια αγοράς κατοικίας, άνω των 300.000 ευρώ, οι τράπεζες θα καλέσουν τους οφειλέτες να παραδώσουν εθελοντικά το ακίνητό τους για να διαγραφεί υπό όρους το χρέος τους.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κώστας Γαβρόγλου στην «R»: «Δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις, ούτε ανταγωνισμοί με φόντο την σημαία μας. Αυτό δεν είναι μόνο αντιπαιδαγωγικό, είναι και βαθιά αντιδημοκρατικό».

– Αδωνις Γεωργιάδης στην «R»: «Η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να επιλέγονται με κλήρωση οι σημαιοφόροι είναι εξοργιστική. Αποδεικνύει το κόμπλεξ του ΣΥΡΙΖΑ με την αριστεία και την πρόοδο».

– Οι Πολωνοί διεκδικούν αποζημιώσεις από το Βερολίνο. Μήπως ήρθε η ώρα και για την Ελλάδα;

– Ολόκληρη η έκθεση για την τραγωδία της Αίγινας στην «R»: «Καθυστέρησαν το πόρισμα για να αποφυλακίσουν τον Λυκουρέζο», καταγγέλλουν ο συνήγορος των θυμάτων Αλέξης Κούγιας και οι συγγενείς τους.

– Η καταδίκη του Μαντέλη και η σιωπή του Κ. Σημίτη. Ποιες άλλες υποθέσεις από την εποχή του πρώην πρωθυπουργού εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη.

– Ποιους συζητούν στη ΝΔ για τις Περιφέρειες.

– Τριαντάφυλλος Ξυλούρης: Ο «Mr Quizdom» και η χρυσή εξαγορά από γερμανούς επενδυτές.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Πρόβα γάμου για Κώστα Σπυρόπουλο – Χριστίνα Πολίτη με μυστική συγκατοίκηση. Σιγήν ιχθύος τηρούν η λαμπερή κοσμικογράφος και ο δημοφιλής ηθοποιός για την απόφασή τους να μείνουν μαζί αλλά και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Βουτιές στη Σαντορίνη μετά τον χωρισμό. Η εντυπωσιακή Ολγα Φαρμάκη περνά τις πρώτες διακοπές χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

– Νικητής και στον έρωτα. Ο πρωταγωνιστής του «Ταμάμ» και νικητής του «YFSF» Γιάννης Χατζηγεωργίου σε αποκλειστικές πόζες με την σύντροφό του, τη χορεύτρια Σοφία Κρανιά.

– Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Από τον Άγιο Δομίνικο στην αγκαλιά της.

– Οι ξέγνοιαστες διακοπές της Ζέτας. Η Ζ. Μακρυπούλια απολαμβάνει το καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με στενούς φίλους και τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη.

– «Ο Σπύρος είναι η ζωή μου». Η δημοσιογράφος Τζένη Μελιτά μιλά στην «R» για το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της Σπ. Μαργαρίτης και τα μελλοντικά τους σχέδια.

– Περνά και μόνη της καλά. Παρά τα σενάρια επανασύνδεσης, η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη και ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Γαλίτης ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ