Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (11/6/23)

Με τίτλο: «Ανησυχία για τα “γεράκια” του Ερντογάν!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι σηματοδοτούν οι τοποθετήσεις Φιντάν και Γκιουλέρ στα υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας της Τουρκίας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποιοι είναι οι στενοί συνεργάτες του Τούρκου Προέδρου που αναλαμβάνουν τα ηνία της τουρκικής διπλωματίας και άμυνας.

– Ο ρόλος του Φιντάν στις μυστικές υπηρεσίες της γειτονικής χώρας και οι ειδικές αποστολές που έχει αναλάβει σε Λιβύη και αραβικές χώρες.

– Τα έργα και οι ημέρες του Γκιουλέρ ως αρχηγού των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

– Οι εκτιμήσεις των διπλωματικών πηγών της Αθήνας για τις επόμενες κινήσεις της Αγκυρας στα ελληνοτουρκικά και η τηλεφωνική επικοινωνία του Ελληνα ΥΠΕΞ Βασίλη Κασκαρέλη με τον Τούρκο ομόλογό του.

– Γράφουν στην «R»: Αθ. Δρούγος, Σ. Καλεντερίδης, Σ. Σέρμπος.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα βρόμικα παιχνίδια των εμπόρων ψυχών στον Εβρο! Πώς τα κυκλώματα διακινητών μεταφέρουν πρόσφυγες και μετανάστες στις παραμεθόριες νησίδες και αναρτούν βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, επιδιώκοντας να επαναφέρουν τα fake news τύπου «μικρής Μαρίας».

– Εισαγγελική έρευνα σε ΜΚΟ για ξέπλυμα 500.000 ευρώ. Τι αναφέρει το πόρισμα της αρμόδιας Αρχής για τους υπεύθυνους της οργάνωσης «Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι».

– Το σκοτεινό δίκτυο της Νίκης. Πώς το κόμμα του θεολόγου από το Κιλκίς έφτασε να διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή. Οι μονές του Αγίου Ορους και οι ναοί σε Αθήνα και Πάτρα που δίνουν «γραμμή» σε χιλιάδες πιστούς. Το φλερτ με τους αντιεμβολιαστές και οι μεσαιωνικές θέσεις για το AIDS, τις αμβλώσεις και την παιδεία.

– Μιλούν στην «R»: Ολγα Γεροβασίλη, Γιάννη Οικονόμου, Κώστας Σκανδαλίδης.

– Οι πληγές του ΕΚΑΒ. Τα τραγικά περιστατικά σε Κω, Νέα Μάκρη και Χαλκιδική φέρνουν στην επιφάνεια τις διαχρονικές παθογένειες και τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό. Εως και 70 περιστατικά βρίσκονται σε πολύωρη αναμονή στην Αττική καθημερινά. Βάρδιες με μόνο ένα ασθενοφόρο σε 13 νησιά.

– Φρίκη στον Κολωνό: 37 άτομα στον κύκλο των βιαστών της 12χρονης. Σε 5 νέες ταυτοποιήσεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

– Το μήνυμα που «καίει» τον ιερέα στο Ναύπλιο. Η άσεμνη ερώτηση που έκανε στον 13χρονο μετά την αποστολή του ακατάλληλου βίντεο.

Realnews

 

Δείτε το σποτ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ