Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Μήνυμα Κυριάκου προς επιχειρηματίες» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα δημοσιεύει βαρυσήμαντη αποκλειστική δήλωση του πρωθυπουργού.

O Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει στην εφημερίδα:

– «H πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά σας να κάνετε το δικό σας».

– «Η κυβέρνηση, αντί να μοιράζει επιδόματα ανεργίας, ενισχύει την εργασία. Εμείς επιλέγουμε δουλειές, όχι “λουκέτα”!»

– «Προσωπικά περιμένω, τώρα, και από τους επιχειρηματίες -ιδίως του τουρισμού- να ανταποκριθούν και να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους. Τους ενθαρρύνω να δράσουν. Γιατί έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο κοινωνικής ευθύνης».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τουρκική απειλή και από τον Νότο! Συναγερμός στο υπουργείο Αμυνας για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει η Τουρκία αεροπορική βάση στα δυτικά της Λιβύης. Εντονη ανησυχία στο ΥΠΕΞ για την ενίσχυση της κυβέρνησης της Τρίπολης .

– Αποκάλυψη: Νέοι καταυλισμοί προσφύγων απέναντι από τα νησιά μας. Η τουρκική στρατοχωροφυλακή δημιούργησε 8 χώρους συγκέντρωσης στα μικρασιατικά παράλια.

Γιώργος Γεραπετρίτης: «Ανασχηματισμός δεν γίνεται εν θερμώ και στο πλαίσιο πολιτικών συμβιβασμών και εκλογές δεν γίνονται στη βάση δημοσκοπικών εκτιμήσεων, μόνο και μόνο για να κερδηθεί χρόνος στην εξουσία».

Νίκος Φίλης: «Θέλουμε πολύ να είναι ο κ. Μητσοτάκης που θα ασκήσει το δικαίωμά του να προκαλέσει εκλογές και έτσι να παραδεχθεί ότι είναι αδύναμος να διαχειριστεί την κρίση έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή».

– Κασιδιάρης εναντίον Μιχαλολιάκου: Πολιτική… πατροκτονία! Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στρέφεται ενάντια στον μέχρι χθες αρχηγό του και ιδρύει νέο κόμμα.

– Επόμενος στόχος η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών. Οι τρεις άξονες του σχεδίου με ελαφρύνσεις μόνιμου χαρακτήρα που επεξεργάζονται στην κυβέρνηση.

– «Με κατέστρεψαν. Δεν ξέρω το γιατί». Η 34χρονη ασφαλίστρια, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από ένα μαυροντυμένo άτομο έξω από το γραφείο της στην Καλλιθέα, περιγράφει στην «R» τις δραματικές στιγμές που έζησε.

– Μυστήριο με πέμπτο πρόσωπο στην τραγωδία του Λουτρακίου. Τα ίχνη που ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές για το κυνήγι του θησαυρού που στοίχισε τη ζωή σε 4 άτομα.

– Στη λίστα του Θρύλου ο Σωκράτης! Την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Αρσεναλ Σ. Παπασταθόπουλου εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ