Η Παραλία: Η έλλειψη εμπιστοσύνης φέρνει ρήξη μεταξύ Υπατίας και Χάρι – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, στις 22:45.

Οι χίπηδες και οι κάτοικοι των Ματάλων ετοιμάζονται για ένα αποκριάτικο πάρτι στο Mermaid. Οι μάσκες, όμως, λειτουργούν κι ως προσωπεία για την απόκρυψη σκοτεινών μυστικών… Η Υπατία υποψιάζεται τον Χάρι για τα όσα κρύβει, γεγονός που προκαλεί ρήξη στη σχέση τους λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης. Άραγε, θα αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια των τραγικών γεγονότων που πλήττουν το χωριό;

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 53
Η επιστροφή του Διονύση στο γραφείο δημιουργεί εντάσεις με τον Παύλο. Μια ξαφνική απόφαση του Παύλου αλλάζει τις ισορροπίες της οικογένειας Αρχοντάκη, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, όμως, ο Διονύσης βελτιώνει τις σχέσεις του με τον Γράντο, επαναπροσδιορίζοντας την επαγγελματική τους σχέση με νέα δεδομένα και καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας.

Δείτε το trailer

Τρίτη 28 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 54
Ο Διονύσης ακόμα παλεύει για την έγκριση της Πολεοδομίας και την ανέγερση του ξενοδοχείου τους χωρίς καμία τύχη. Η καθυστέρηση αυτή και η συνεχής απόρριψη από τους φορείς, τον ωθούν στη συνειδητοποίηση ότι ενδεχομένως να υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που να παρεμποδίζουν τις υποθέσεις του.

Ο Λοΐζος, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κουνιάδου του και εμπλέκεται ενεργά στις σκοτεινές και παράνομες υποθέσεις που αφορούν την οικογενειακή επιχείρηση του Παπαγιαννάκη. Μια απρόοπτη συνομιλία ανάμεσα στον Καραχάλιο και τον Νικήτα φέρνει στο φως ύποπτες υποθέσεις του παρελθόντος που δεν γνωρίζει κανείς στο χωριό.

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 55
Στο χωριό των Ματάλων, οι κάτοικοι και οι χίπηδες ετοιμάζονται για ένα αποκριάτικο πάρτι στο Mermaid. Οι μάσκες που φορούν λειτουργούν ως προσωπεία για την απόκρυψη των σκοτεινών μυστικών που συνδέουν την κοινότητα και τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο χωριό.

Παράλληλα, η Υπατία αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά του Χάρι και τα μυστικά που κρύβει, προκαλώντας ρήξη στη σχέση τους λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης. Όλοι μοιάζουν ένοχοι, όλοι κάτι κρύβουν, άραγε θα αποκαλυφθεί ποτέ η αλήθεια των τραγικών γεγονότων που πλήττουν το χωριό;

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 – Επεισόδιο 56

Ο Λοΐζος αρχίζει να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα πίσω από τις δραστηριότητες του Παπαγιαννάκη και τρομοκρατείται με τα σκοτεινά μυστικά και τις σκληρές αλήθειες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος. Παράλληλα, ο Μαρκ, βυθισμένος σε μια αβεβαιότητα που τον συνταράσσει, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα πρόσφατα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο στη ζωή του.

Ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή του Σήφη, προσφέροντας τη βοήθειά της για τη διαχείριση του καφενείου. Η αβεβαιότητα του μέλλοντος παραμένει παρούσα, αφήνοντας πολλά ερωτήματα ανοιχτά σχετικά με τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι των Ματάλων.

Λίγα λόγια για την υπόθεση…
Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

Παίζουν: Δανάη Μιχαλάκη (Υπατία Αρχοντάκη), Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρι Πιρς), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Γιούλικα Σκαφιδά (Αντιγόνη Αρχοντάκη), Νικόλας Παπαγιάννης (Γράντος Μαυριτσάκης), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Λοΐζος Ανδρουλιδάκης), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Δημήτρης Κίτσος (Παύλος Αρχοντάκης), Ελεάνα Στραβοδήμου (Ναταλί Πασκάλ), Αλέξανδρος Πέρρος (Μαρκ Μπένσον), Μαρία Μπαγανά (Νόνα Ζηνοβάκη), Αλέξανδρος Μούκανος (Παπα-Νικόλας Μαυριτσάκης), Νίκος Καραγιώργης (Παντελής Αρβανιτάκης), Ευσταθία Τσαπαρέλη (Κερασία Μαυριτσάκη), Ξένια Ντάνια (Τες Γουίλσον), Μαρθίλια Σβάρνα (Λόρα Μπράουν), Γιώργος Σαββίδης (Τόμι Μπέικερ), Στέφανος Μουαγκιέ (Στιβ Μίλερ), Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος-Alex Sid (Μπράιαν Τέιλορ), Τάκης Σακελλαρίου (Κώστας Ζαφειράκης), Κατερίνα Λυπηρίδου (Ελένη Ανδρουλιδάκη), Νόνη Ιωαννίδου (Άννα Τσαμπουράκη), Γιώργος Γιαννόπουλος (Μανόλης Παπαγιαννάκης), Προμηθέας Νερατίνι (Ηλίας Παπαδομιχελάκης), Βερονίκη Κυριακοπούλου (Βερόνικα Τόμσον)

Στον ρόλο του Πιτ Φέργκιουσον ο Κώστας Νικούλι
Στον ρόλο του Γιώργου Παυλόπουλου ο Γιάννης Κουκουράκης
Στον ρόλο του Νικήτα Τσαμπουράκη ο Γιώργος Μιχαλάκης
Στον ρόλο του Ανδρέα Καραχάλιου ο Μάκης Παπαδημητρίου
Στον ρόλο της Νικολίνας Αρχοντάκη η Μπέτυ Λιβανού
Και στον ρόλο του Δημητρού Αρχοντάκη ο Γιώργος Νινιός

Σενάριο: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Κώστας Γεραμπίνης
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος
Σκηνοθέτες: Εύη Βαρδάκη, Χρήστος Ζαχαράκης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Γούλος, Άγγελος Παπαδόπουλος
Σκηνογραφία: Σοφία Ζούμπερη
Ενδυματολογία: Νινέττα Ζαχαροπούλου
Μακιγιάζ: Λία Πρωτόπαππα, Έλλη Κριαρά
Ηχοληψία: Παναγιώτης Ψημμένος, Ανδρέας Γκόβας
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Μουσικοί-στίχοι: Alex Sid, Δημήτρης Νάσιος (Quasamodo)
Μουσική επιμέλεια: Ασημάκης Κοντογιάννης
Casting: Ηρώ Γάλλου
Project manager: Ορέστης Πλακιάς
Οργάνωση παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Δημήτρης Αποστολίδης
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Executive producer: Βασίλης Χρυσανθόπουλος
Παραγωγή: ΕΡΤ

Βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιδέα των Πηνελόπης Κουρτζή και Αυγής Βάγια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ