Η Ναταλία Γερμανού μιλάει με τον ΑΝΤ1

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει με τον ΑΝΤ1

Μπορεί ο Αλφα να ανακοίνωσε την αντικατάσταση της Ναταλίας Γερμανού από την Κατερίνα Καραβάτου, στον ΑΝΤ1 όμως φαίνεται πως περνούν στην αντεπίθεση και ήδη σκέφτονται να επιστρέψει η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με οικοδέσποινα την Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του faysbook.gr, η Ναταλία Γερμανού έχει κάνει ραντεβού με το κανάλι του Αμαρουσίου και μελετά τα πάντα χωρίς να αποκλείει καμιά πρόταση. Ο ΑΝΤ1 θέλει πολύ να ενεργοποιήσει ξανά την ζώνη του Σαββατοκύριακου με ένα “δυνατό” πρόσωπο. Πάντως θα έχει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον αν η Ναταλία Γερμανού βρεθεί απέναντι απο την εκπομπή “Μες την καλή χαρά” που πέντε χρόνια παρουσίαζε.

Η παρουσιάστρια μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter έδωσε την δική της απάντηση για όσα συμβαίνουν τελευταία στην τηλεοπτική της ζωή. “Οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Τα καλύτερα είναι για να έρχονται. Και το πιο σημαντικό – μετά την υγεία – είναι η αξιοπρέπεια» ανέφερε το αιχμηρό μήνυμά της διάσημης παρουσιάστριας, ραδιοφωνικής παραγωγού και στιχουργού, το βράδυ της Παρασκευής.

 

 

 

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ