Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις και ξεσπάει στον Μάρκο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Η Μάγισσα» που προβάλλεται απόψε, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ το στοιχείο, που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον Πύργο, γεγονός που δημιουργεί έντονη ανησυχία σε όλη την οικογένεια.

Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο. Ο παπά-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου.

Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στην Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Το ίδιο βράδυ, ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη.

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος
Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ